Audronė šaltibarščius pagardino 1 ingredientu: išėjo tobuli

„Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli“ – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 2 l kefyro, 400 ml grietinės (naudojau 18 %), 0.5 kg virtų burokėlių  (tarkuotų), 2 agurkų, svogūno laiškų, krapų, šviežiai maltų juodų pipirų (pagal skonį), druskos (pagal skonį).

Šaltibarščių receptas

Papildomai reikės kietai virtų kiaušinių ir bulvyčių. Į dubenį sudėjau virtus tarkuotus burokėlius, pjaustytus agurkus, svogūno laiškus ir krapus. Supyliau kefyrą, grietinę, pagardinau druska ir išmaišiau (vyras dar gardina šviežiai maltais juodais pipirais).


Rašyti komentarą...
I
Ilgas_Negražus P.
2021-06-21 10:13:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kitaip tariant, pirmą kartą pagamino šaltibarščius taip, kaip priklauso - be jokių iškrypimų su jogurtu, ir pradėjo kudakuoti, kokie skanūs.
Atsakyti
-7

M
Mama
2021-06-24 15:21:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Visą gyvenimą taip darau ir nemaniau, kad kažkas stebuklingo.
Atsakyti
0

N
Nesveikas
2021-06-23 03:23:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš vistiek nesuprantu kam ta grietine dedate i šaltibarsčius
Atsakyti
-4

SKAITYTI KOMENTARUS (12)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų