REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vistik kaip gerai turėti šaldiklyje užšaldytų produktų, paruoštukų, kuriuos pasigamini iš anksto. Prieš porą savaičių publikavau lietinių receptą ir rašiau, kad prikepusi jų prisukau su keliais įdarais. Taigi, šiandien išsitraukiau iš šaldiklio lietinius su pikantišku įdaru, apkepiau, pagaminau ant greičio padažiuką ir pietūs buvo pagaminti akimirksniu. Blyneliai buvo tokie gardūs, tokie niamu niam, patikėkit, apsivalgymas ir ne kitaip. Nesakau, kad lietiniai su pikantišku įdaru yra kažkas naujo, tiesiog tai seno gero recepto priminimas“, –  rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vistik kaip gerai turėti šaldiklyje užšaldytų produktų, paruoštukų, kuriuos pasigamini iš anksto. Prieš porą savaičių publikavau lietinių receptą ir rašiau, kad prikepusi jų prisukau su keliais įdarais. Taigi, šiandien išsitraukiau iš šaldiklio lietinius su pikantišku įdaru, apkepiau, pagaminau ant greičio padažiuką ir pietūs buvo pagaminti akimirksniu. Blyneliai buvo tokie gardūs, tokie niamu niam, patikėkit, apsivalgymas ir ne kitaip. Nesakau, kad lietiniai su pikantišku įdaru yra kažkas naujo, tiesiog tai seno gero recepto priminimas“, –  rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės (lietiniams): pieno, kiaušinio, miltų, žiupsnelio druskos.

Įdarui: daktariškos dešros, fermentinio sūrio, prieskoninių žolelių. Papildomai reikės lydyto sviesto blyneliams apkepti

Iš lietiniams recepte surašytų ingredientų užmaišiau tešlą ir prikepiau lietinių. Įdarui sūrį ir dešrą sutarkavau burokine trintuve, pagardinau prieskoninėmis žolelėmis. Ant lietinio dėjau paruošto įdaro, susukau ir apkepiau keptuvėje, ant lydyto sviesto iš abiejų pusių. Skanaus!

Ne dešra dedam o vištienos skrandukus ar širdeles išvire sumalam ir pakepinami su svogūnų vis mokyk tą Audrone ir mokyk
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų