Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kasdien sukame galvą, ką greito ir gardaus pagaminti pietums ar vakarienei savo šeimai. Štai jums ir idėja - kiaulienos nugarinės karbonadai. Karbonadai, tai patiekalas, kuris kaži ar gali kam nepatikti, traški plutelė, o dar su bulvių koše... nemari klasika!“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kasdien sukame galvą, ką greito ir gardaus pagaminti pietums ar vakarienei savo šeimai. Štai jums ir idėja - kiaulienos nugarinės karbonadai. Karbonadai, tai patiekalas, kuris kaži ar gali kam nepatikti, traški plutelė, o dar su bulvių koše... nemari klasika!“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: ~ 0,5 kg kiaulienos nugarinės, 2–3 kiaušinių, tarkuoto kieto sūrio, miltų, džiūvėsėlių, paprikos miltelių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

Kiaulienos karbonadų receptas

Kiaulienos nugarinę išmušiau (paploninau) ir pagardinau prieskoniais. Reikės trijų dubenėlių. Į vieną subėriau miltus, į kitą dubenėlį suplaktus kiaušinius ir į trečiame dubenėlyje sumaišiau džiūvesėlius su tarkuotu sūriu.

Kiekvieną gabaliuką apvoliojau miltuose, paskui kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose su sūriu (aš džiūvėsėliuose su sūriu pamaišiau du kartus). Kepiau karbonadus keptuvėje su aliejumi, juos apverčiant ir apkepant iš abiejų pusių iki iškeps (ar iškepę karbonadai galite patikrinti bakstelėję peiliu į kepsnį. Labai lengvai suprasite, kada mėsytė minkšta ir iškepusi, svarbiausia jų neperkepti!).

Garnyrui ruošiau bulvių košę su burokėliais.

Nesipykit mergaitės jau geriau aikit ruošti vyram vakarienės :D
Visada taip kepu.Labai skanu! Ačiū už recepta, gal kas dar ir nežino. Ne visi moka karbonadus kepti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų