Rašyti komentarą...
O ašdarsu kitaip..
Pamušu mėsytę,dedu pipirų,druskos ir smulkiai pjaustyto česakiuko skiltelę.Įmušiu kiaušinį ir ir permaišius viską palieku pastovėti porai val.Volioji miltuose ir kepu.Gaunasi minkšti,išpurę..super skanūs...Pamėginkit
Kazkokia kaimo boba kuri nezino net mesos paruosimo technologijos karbonado gamybai bando pasirodyt super specialistu matomai bobulkai truksta demesio
Pasityčiojimas iš karbonadinės mėsytės. Jei norėsiu sūrio, išsikepsiu picą.
Niekada nededu sūrio kad butu minkšti kepsniai.
Pabus ir neėde
FB dar ir debilė
@Zita O tu dar ir "protinga" :)))) Griūk negyva :))))
FB dar ir debilė
@Wc Kaip tau gerai, kad tu protinga :))))
Visada taip kepu.Labai skanu! Ačiū už recepta, gal kas dar ir nežino. Ne visi moka karbonadus kepti.
Mesa reikia valgiti su darzovemis o ne su bulvou kose.
Aš su mama irgi taip kepdavom karbonadus,bet nemaišydavom kieto lydyto sūrio.ačiū už naują įdėją.
Į viršų