Minkšti ir purūs bulviniai blynai: išdavė 1 slaptą ingredientą

„Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos paturbinau, įdėjusi į tarkius tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 5–7 bulvių, 1–2 obuolių, 2 kiaušinių, 1 svogūno, 2 v.š. miltų, druskos, aliejaus kepimui.

Bulvinių blynų receptas

Nuluptas bulves sutarkavau bulvių tarkavimo mašinėle. Skystį nupyliau. Į tarkius įtarkavau svogūną. Obuolius sutarkavau burokine trintuve, sumaišiau su bulvių tarkiais, įmušiau kiaušinį, įdėjau miltų, pagardinau druska ir išmaišiau. Masė paruošta. Beliko prikepti blynelių keptuvėje ant aliejaus.


Rašyti komentarą...
A
Adelė
2021-10-13 10:07:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
Įdomu ir manyčiau ,kad skanu.
Atsakyti
0

Čia jau ne be blynai.Inprovizoti galima.
2021-10-13 10:36:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nijolė
Atsakyti
0

N
Nilka
2021-10-13 15:53:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
Puikios seimininkes
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (17)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų