Atrado skaniausią bulvinių blynų tešlą: receptą rašykitės iš karto

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako recepto autorė Edita.

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos; padažui: 3 v.š. majonezo; 3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

Bulvinių blynų receptas

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

Šaltinis: Oditėlės blogas


Rašyti komentarą...
K
Kochas
2021-09-23 14:23:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pagaliau sužinojau kaipi iškepti bulvinių blynus, a nkščiau taip vargau, kol sukramtydavau bulves, pasirodo jas reikia tarkuoti, šlovė 3žvaig. mišelin virėjams
Atsakyti
-16

K
KKL
2021-09-23 11:22:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
Juokdariai: bulba su majonezu :)
Atsakyti
-11

R
Rozalija
2021-09-23 19:15:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nejuokinkit su savo receptais.Geriau nieko nerašykite.
Atsakyti
-4

SKAITYTI KOMENTARUS (25)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų