Išbandykite šią baltą mišrainę pagal Audronę: deda 1 slaptą ingredientą

„O dabar dar truputį apie baltą mišrainę, nors tikiu, kad jos receptą labai gerai žinote. Gamindama mišrainę įdėjau vieną ingredientą, kuris labai tiko ir dar labiau pagerino jos skonį. Norite sužinoti ką papildomai įdėjau į baltą mišrainę? Jei taip, skaitykite receptą ir jame rasite atsakymą“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: bulvių, morkų, dešros, konservuotų žalių žirnelių, raugintų agurkų, svogūno, sviesto, džiovintų špinatų, majonezo.

Bulves, morkas išsiviriau su lupena ir atvėsusias supjausčiau. Nedideliais gabaliukais supjausčiau dešrą ir agurkus. Keptuvėje, ant sviesto pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus (tai ir bus papildomas ingredientas).

Beliko viską sudėti į indą, suberti žirnelius ir išmaišyti. Prieš patiekiant, salotas pagardinau majonezu ir užbarsčiau džiovintų špinatų ir paprikų prieskonių (savo ruoštų).

Skanaus!


Rašyti komentarą...
v
violeta
2021-09-23 00:04:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
tikra nesamone,sviestas,majonezas ir dar desra,net neparase kokia,ar slapdesre?
Atsakyti
0

R
Rani
2021-09-25 22:14:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
@Zose Pritariu dėl tų sliekų
Atsakyti
0

D
D. R.
2021-09-23 12:10:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tas "slaptas ingradientas" - pakepintas svogūnas yra žinomas ir naudojamas šimtas metų. Tad joks čia stebūklas apie kurį reikėtų skelbti.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (8)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų