Šį Audronės pyragą internautai pamėgo masiškai: kepa kiekvieną rudenį

„Kada gi daugiau pyragus kepti, jei ne rudenį, kada už lango niūru, lietus lyja ir eiti iš namų niekur nesinori. Šį pyragą esu kepusi labai seniai, jis sulaukė begalės patiktukų, gražių jūsų atsiliepimų”, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 3 kiaušinių, 100 gr tirpinto sviesto, 1 skardinės saldaus kondensuoto pieno ( 385 gr. ), 200 gr miltų, 1 a.š kepimo miltelių, 1 a.š. vanilinio cukraus, žiupsnelio druskos, 6–8 slyvų, saujos migdolų drožlių, cukraus pudros.

Mikserio pagalba suplakiau kiaušinius, supyliau kondensuotą pieną, tirpintą atvėsintą sviestą. Į masę subėriau persijotus miltus su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Išmaišiau. Dalį slyvų supjausčiau gabaliukais ir sudėjau į tešlą.

Į kepimo formą patiesiau kepimo popierių, supyliau tešlą, ant viršaus sudėjau pjaustytas slyvų riekeles ir užbėriau migdolų drožlių. Kepiau pyragą įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ~ 45–50 min.


Rašyti komentarą...
P
Pastebejimas
2021-09-20 11:43:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
Perėjau gatve, tai iš kiekvieno namo kamino rūksta dūmai, visas miestas kai iš miręs, pasirodo visi pyragą"stebuklinga kepa, visa Lietuva pyragais jau prakvipus
Atsakyti
0

K
Ką jūs sakot!
2021-09-20 18:52:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
Internautai kepa! Kiekvieną rudenį! Nu nesikeikiant, redaktoriai! Suprantu, žurnalisčiukas persirašė, bet jūsų protas kur? Ar jūsų išvis nėra? GĖDA! PORTALUI GĖDA! IR UŽ KLAIDAS KIEKVIENAM STRAIPSNY, KIEK RAŠYBOS, TIEK SKYRYBOS! GĖDA!
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų