Rašyti komentarą...
Triušiena..., kvailiau nesugalvosi, geriau kartono. Mėsa turi būti riebesnė.
kartais, kad parašo receptą.Skaičiau vieną tokį, kad į lietinių blynų su mėsa tešlą reikia įdėti du šaukštus cukraus.Gal ir skanu saldūs lietiniai blynai su mėsa, bet aš nerizikuočiau tokius
kepti, kad nereikėtų vienai juos ir čiaumoti
kartais, kaip parašo receptą.Skaičiau, k
kartais, kaip parašo receptą.Skaičiau, k
Jau

Čia gaunasi ne blynai o keptos bulvės.Aš taip kepu bulves kad nereikėtų pjaustyti su peiliu tai sutarkuoju su brokine tarka ,bet tik ne blynams ir skonis skiriasi labai
Mes tai mėgstam paprastai - tarkuotos bulvės, kartu įtarkuojam svogūno, dedam druskos, pipirų, kartais česnako, viską sumaišom ir kepam aliejuje sumaišę su kiaulienos taukais. Bandėm visokiausius, bet šie mums skaniausi.
@Na Dar į aliejų ar taškus įmetus sviesto gabaliuką,skaniau kvepia.Pipirų ir česnako nededu, tik svogūną, Paprasti bulviniai blynai ir jokių čia gudrybių nereikia.


Per rankine bulvine tarka imusi kaimiska dideli kiausyni truputis druskos kepti ant kiaulienos tauku valgiti su tikra kaimiska grietyne,Skanumelis.
kad ir nežmoniška, bile kitoniška
Palaukite - o kokosu drožlių, o saulėje džiovintų pomidorų, o pagaliau KAPARĖLIŲ ??? KAIP be jū iškepti paprastų LIETUVIŠKŲ BULVINIŲ BLYNŲ???
Bulvinis blynas- tai tarkuotos bulvės, miltai ir kiaušinis,Dar įtarkuoju nedidį svogūną,O čia kažkas kotletas ne kotletas

@Jonė Nu ir kam tie miltai i bulvinius blynus?
@Labas O tai kaip skystą tešlą iškepti, sunkti tarkę ? Dedu aš , kiek prisimenu,dėjo mano mama, anyta
Nejuokinkit su savo receptais.Geriau nieko nerašykite.
Į viršų