Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 2 šaukštai dž. bazilikų, 2 šaukštai dž. raudonėlių, 1 šaukštelis maltų baltųjų pipirų, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas dž. petražolių, 1 šaukštas maltos paprikos, 1 šaukštelis česnakinės druskos, 1 šaukštelis smulkintų dž. pomidorų.

Šašlykų marinatas

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome nemažais gabalais. Ištriname prieskoniais ir leidžiame pasimarinuoti apie 30 minučių.Veriame ant iešmų ir kepame.Valgėme su gaiviomis salotomis.

Šašlykas iš nugarinės, didžiausia nesąmonė
Nū ir šeimininkė, kas iš nugarinės marinuaju šašlykus? Sausa, kieta tai didesnės nesąmones negirdėjau, geriausia sprandinė dar mente, kumpis ir tas sauso kas būna saslykams
Maisto pornografija
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų