Rašyti komentarą...
Išmokit kept šašlykus, tai nebus nei sausa ir nei kieta mėsa.
Kai žmonės neragavę gerų šašlykų tai jiems tinka visokie...
Šašlykas iš nugarinės, didžiausia nesąmonė
@Aš Pritariu
Nū ir šeimininkė, kas iš nugarinės marinuaju šašlykus? Sausa, kieta tai didesnės nesąmones negirdėjau, geriausia sprandinė dar mente, kumpis ir tas sauso kas būna saslykams
Neįmanoma kad mėsa per 30 min issimarinuotu. Ir dar su sausais prieskoniais. Gal ponia korona persirgus, skonio nebejaučia. Česnakinė druska... O kuom blogas natūralus česnakas?
Iš nugarines šašlikas? Jus rimtai?
Specialistė...
Stebuklai. kitose salyse kepa į pabaigą kepimo pabarsto prieskoniais ir gut
@Zinovas Galima šašlykus kepti ir bepreskoniu tik nepatogu paskui tos prieskonius iburna pilti
Maisto pornografija
Į viršų