• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Vandenio Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Vandenio Zodiako ženklo atstovų laukia profesinėje srityje?

Pirmą metų pusę didelių pasiekimų nenusimato, į darbą vaikščiosite be entuziazmo, tiesiog reikia – tai reikia. Ypač atsargesni būkite kovą, nes galite ne tą ir ne ten pasiųsti, o tai atsispindės jūsų tolimesnėje veikloje.

Iki birželio jūsų slapti ir atviri priešai kaip niekada bus aktyvūs. Bet viskas keisis nuo birželio. Pajusite sau palankius pokyčius, matysite, kad sėkmė grįžta, viskas klojasi kuo puikiausiai, problemos sprendžiasi kuo palankiausiai. Rugpjūtį ir gruodį galite reikalauti geresnių pareigų, darbo sąlygų ar aukštesnio atlygio.

Iki gegužės pabaigos teks stengtis išsaugoti ką per gyvenimą sukūrėte ar tiesiog vieną verslą uždaryti, kad pradėtumėte kažką naujo, neįprasto, jums labiau artimo ar įdomaus. Visais atvejais nuo metų vidurio dirbsite su džiaugsmu, visa galva panirę į verslą, o svarbiausia, kad pastangos atneš rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

Šie metai ypač palankūs išbandyti jėgas naujoje plotmėje, uždirbti pinigus iš kažkokių fantastinių idėjų. Jums šis periodas įdomus tuo, kad kuo keisčiau, nestandartiškiau mąstysite – tuo didesnės sėkmės sulauksite.

REKLAMA

Pirmus metų mėnesius teks labai taupyti, nes pajamos galimai bus mažesnės nei įprastai. Finansiškai atsigausite tik antrą metų pusmetį.

Iki pat rugsėjo nesugalvokite skolintis ar skolinti pinigų – tokioms finansinėms operacijos bus labai nepalankus metas. Nuo rugsėjo galite visai pamiršti, kad pinigine prasme metai prasidėjo sunkiai. Atsiras galimybė pasitaupyti, liks pinigų pramogoms ir net nebūtiniems pirkiniams.

Kokie bus ateinantys metai studentams, gimusiems po Vandenio ženklu?

Gera žinia ta, kad valstybinių egzaminų metu planetos bus jums palankios, tad jei esate abiturientai bus lengviau gauti aukštesnius balus.

REKLAMA
REKLAMA

Visiems besimokantiems bus palankesnis metas nuo rudens, pavasarį iki gegužės pabaigos teks labai labai pasistengti, kad gautumėte įprastus sau pažymius. Na, jei aplinkiniai sakys, kad visai jau nusimokėte, tai žinokite, kad nuo rudens vėl būsite ant bangos.

Ar Vandenių kitais metais laukia sėkmė meilėje?

Viską, kas susiję su jūsų šeima, rimtais įsipareigojimais, partnerystėmis reikėtų labai saugoti, nes nuo metų pradžios konfliktiškumas ir nesusišnekėjimai bus dažnas svečias jūsų namuose.

Taigi nesugalvokite daryti drastiškų sprendimų iki pat rugsėjo. Taip pat stenkitės nesipykti su vaikais, nors jie tikrai gali pateikti nemalonių siurprizų. Viskas praeina, santykiuose – kaip gyvenime: tai juoda, tai balta. Rudenį vėl viskas bus puiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Negalvokite, kad jus kažkas nužiūrėjo, nes metų pradžioje visiškai nebesiseka susirasti sau mielo žmogaus. Bus daug smulkių mažaverčių romaniūkščių, kurie neturi jokių perspektyvų.

Kantrieji vandeniai nesiblaškys, o lauks to geresniojo meto, kai viskas stos į savo vėžias. Geresnis laikas santykiams ir meilei, kol mirtis jus išskirs, prasidės rugpjūčio pradžioje ir tęsis iki metų pabaigos.

Pastaraisiais metais daugelis susirūpino ir savo sveikata. Ar kitais metais Vandenių gera sveikata neapleis?

Nuo birželio galite skirti lėšas ne tik sveikatos gerinimui, bet ir rimtoms grožio procedūroms, plastinėms operacijoms, dantų gražinimui. Visais atvejais susijusių su tuo išlaidų neišvengsite.

Iki vasaros labai nepalankiai jus veiks visi žalingi įpročiai, net sakyčiau gali būti pavojingi, tad jei įmanoma –meskite, o jei neturite valios, nors ženkliai sumažinkite ir būtinai žiūrėkite kur, kada ir su kuo, ką vartojate. Žalingais įpročiais skaitomi ir persivalgymas, persisportavimas – bet kokie kraštutinumai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų