REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2022-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2022-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Šaulio Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Anot astrologės, 2022 metai bus puikūs meilės srityje, kuri atneš nemažai džiaugsmu į žmonių širdis. Šauliams V. Budraitytė linki pasaugoti sveikatą ir nenustebti, jei darbų srityje pasirodys bangavimą primenantys periodai.

Ko Šaulio Zodiako ženklo atstovai gali tikėtis darbinėje srityje?

Visus metus gali būti taip, kad tarpais reikalai bus geri, o tarpais – blogi, tačiau visa tai yra pakenčiama. Geriausiai seksis samdomiems darbuotojams nei darbdaviams. Nuo antro metų pusmečio būkite labiau atsargūs, nes gali pasitaikyti konfliktų, atsirasti noras pasakyti, ko nereikia... Apskritai visus metus emocijos ir atmosfera darbe gali būti sudėtingesnė, viršininkai labiau gadins nervus. Palankiausias laikas darbų srityje bus metų viduryje, todėl viską, kas yra svarbiausia atlikite iki rugsėjo, nes po jo viskas klosis daug sunkiau.

Kokia Šaulių laukia finansinė situacija?

Geresnio ir sotesnio gyvenimo galite tikėtis nuo gegužės, tačiau praktiškai ir visus metus  neturėtų kilti bėdų su asmeniniais finansais. Gerų uždarbių tikėtis gali tie Šauliai, kurie dirba grožio ir sveikatinimosi srityse. Šiais laikais, kurie yra neramūs ir nestabilūs finansinėje srityje sugebėsite išsikapstyti. Sugebėsite sėkmingai išlaviruoti šiais neramiais, nestabiliais laikais.

REKLAMA
REKLAMA

Ar turėtų Šauliai 2022 metais pasaugoti sveikatą?

Dauguma ligų pasitaikys labiau nuo nervų, todėl vertėtų medituoti, užsiimti fiziniu krūviu. Metų pradžioje galite prasčiau pasijusti. Jeigu planuojate atostogauti artėjančiais metais, tuomet geriausiai tai padaryti būtų pirmojoje metų pusėje ir atostogų krypčiai rinktis miškingas, kalnuotas vietoves. Pastiprinti sveikatą taip pat padės procedūros susijusios su grožiu. Jas geriausiai atlikti metų viduryje.

Kaip seksis šiam Zodiako ženklui meilėje?

Meilės sritis bus puiki ir atneš džiaugsmo, net ir tiems, kurie visai neseniai įsipareigojo. Rugsėjis ir birželis bus geriausi mėnesiai partnerystei bei santuokai. Vienišiai gali tikėtis netikėtai pasirodysiančios antrosios pusės. Kad santykiai būtų gražūs, verta bus atkreipti dėmesį ir bandyti suvaldyti padidėjusį jautrumą, nervingumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų