REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2022-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2022-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Dvynių Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Dvynių Zodiako ženklo atstovų laukia darbų srityje?

Darbo rezultatai džiugins tuos dvynius, kurie dirba ne pirmus metus, tai galios ir dirbantiems įmonėse, ir vykdantiems savo veiklą. Pareigingi ir atsakingi darboholikai šiais metais sulauks dar didesnės sėkmės. Rugpjūtį seksis dvyniams dirbantiems teisės, karinės struktūros ar policijos srityse, taip pat galite tikėtis didesnio atlyginimo. Visi dvyniai paaukštinimo gali prašyti vasarį ir spalį. Kovo pradžioje, rugsėjo viduryje ir gruodžio pirmoje pusėje darbas gali sektis prasčiau. Sunkiau bus tiems dvyniams, kurie dirba su skysčiais ar prie vandens.

Visus metus Dvynių galva dirbs kaip kompiuteris, todėl pinigų netrūks. Finansiniai sunkumai liks praeityje. Metų pirmoje pusėje, nuo sausio iki gegužės vidurio, neišlaidaukite ir neinvestuokite didelių sumų, kitais periodais elkitės, kaip tinkami.

REKLAMA
REKLAMA

O kas kitais metais Dvynių laukia meilėje?

Meilės reikalai vyks, kaip iš pypkės, išskyrus nedidelius periodus – balandžio viduryje, rugsėjo viduryje, gruodžio pirmoje pusėje. Santuokai ar partnerystei palankiausias metas laukia kovą ir spalį. Nusimato daug nereikšmingų meilės nuotykių.

Šiais metais visi susirūpino savo sveikata. Ar gera sveikata Dvynių neapleis ir kitąmet?

Dvynių sveikata bus ganėtinai stabili. Džiaugtis galės tie, kuriems buvo nusilpusi atmintis, sutrikusi galvos kraujotaka ar jautėsi depresyvūs, nes viskas pagerės. Tai pat, visus metus,  galimos visos grožio procedūros – sudėtingos chirurginės ir lengvesnės, taip pat dietos ir sportas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų