REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji vasaros diena, panašu, nebus visiems sėkminga. Kai kuriems Zodiako ženklams viskas kris iš rankų: kai kurie darbai, kurių bus imamasi, nepavyks. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Pirmoji vasaros diena, panašu, nebus visiems sėkminga. Kai kuriems Zodiako ženklams viskas kris iš rankų: kai kurie darbai, kurių bus imamasi, nepavyks. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Anksčiau buvusios problemos darbe gali išsipūsti. Būkite apdairūs kolektyve: stebėkite, ar vadovybė, kolegos jumis nesinaudoja kaip priemone saviems tikslams pasiekti. Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo.

Tauras

Nevertėtų labai pasikliauti ir įtakingais asmenimis, užsieniečiais, ypač jei tektų pasirašinėti dokumentus (gali nukentėti ne tik jūsų kišenė, bet ir garbė). Nekurkite didelių planų, nieko gero nesitikėkite iš dabartinių pasiūlymų. Venkite nereikalingo bendravimo.

Dvyniai

Netikėtai jūsų planai gali suirti, bet net ir tai išeis į naudą jau rytoj. Šiandien svarbiausia nepanikuoti ir nepriiminėti jokių svarbių sprendimų. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai. Tiktų su draugais aptarti jūsų problemas, ieškoti jų priežasčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ši diena parodys, kas geri draugai, o kas veidmainiauja. Mažiau planuokite, mažiau žadėkite ir nesidalinkite savais planais. Kad ir kas įvyktų, šiandien nereikėtų skubėti (ypač jei vairuojate mašiną).

REKLAMA

Liūtas

Nesileiskite užvaldomi baimės. Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite. Apskritai šiandien tyla – gera byla. Neįsitempkite, atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą.

Mergelė

Būsite itin karingai nusiteikę, linkę į kraštutinumus ir vadovausitės principu „vienas už visus“. Vis dėlto venkite gerai nepasvarstę prisiimti atsakomybę už kitus, už kolektyvą. Venkite ginčų su giminaičiais, taip pat su kaimynais, netvarkykite su jais ir jokių reikalų.

Svarstyklės

Venkite konfliktų su partneriais, kolegomis bei antrąja puse. Visai ne laikas išgyventi, kad ne visko pasiekėte, ne viską turite. Galimos netikėtos išlaidos, nuostoliai.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu, ypač iš artimiausių žmonių. Apie juos galite sužinoti ir ne pačių maloniausių naujienų, nors tai išeis į naudą. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini.

Šaulys

Gresia vidinis konfliktas, kurį paskatins susikaupusios problemos namuose bei darbe. Nereikėtų imtis sudėtingų užduočių darbe: greičiau pavargsite. Bus svarbu išsaugoti gerą nuotaiką bei ramybę.

Ožiaragis

Neskubėkite atskleisti savo nuomonės (ypač darbe), prisiimti moralinės atsakomybės už kieno nors apsisprendimą. Labiau gerbkite savo vaikų nuomonę, būkite jiems tolerantiškesni. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Daug ką lems mokėjimas apie save suburti žmones, laimėti aplinkinių simpatijas. Galite patys sau tapti priešais, jei imsite dėl visko nervintis, ant visų pykti ar visus mokyti. Darbe tikėtini nemalonumai dėl kolegų ar klientų nesąžiningumo arba perdėtų ambicijų.

Žuvys

Vadovas neteisingai supras jūsų žodžius bei ketinimus, tad svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite. Nepervertinkite savo galimybių, mokėkite girdėti partnerius, antrąją pusę ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkti kitų.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų