REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pat vaikystės vienas kitą įsimylėję ir draugavę jaunavedžiai žuvo automobilio avarijoje vos susituokę, praneša insider.com.

Nuo pat vaikystės vienas kitą įsimylėję ir draugavę jaunavedžiai žuvo automobilio avarijoje vos susituokę, praneša insider.com.

REKLAMA

Nedidelio miestelio Hiustono apylinkėse, Teksase policijos duomenimis, Harley Morgan (19) ir Rhiannonas Boudreaux (20) dar nebuvo spėję nusivilkti vestuvinių drabužių, kai jų automobilis susidūrė su pikapu prie pat teismo rūmų, kuriuose jie susituokė. Jų mirtį įvykio vietoje patvirtino ta pati juos sutuokusi teisėja.

„Tai įvyko penkios minutės po „dabar galite pabučiuoti nuotaką““, – sako policijos kapitonas Keithas Longlois. – „Jų šeimos važiavo visai už jų automobilio. Jie visi keliavo ten, kur jų laukė vestuvių pokylis.“

K. Longlois sako, kad pora buvo vienas kitą įsimylėję nuo pat vaikystės ir nusprendė susituokti pas populiarią taikos teisėją Joy Dubose–Simonton. Jis teigia, kad automobilį vairavo jaunasis, kai bandė įvažiuoti į penkių juostų greitkelį. Į automobilį atsitrenkė pikapas su priekaba, tempiantis sunkų traktorių.

REKLAMA
REKLAMA

Smūgis buvo toks stiprus, kad, liudininkų teigimu, automobilis prieš nusiridendamas į griovį apsivertė keletą kartų. Pikapo vairuotojo tapatybė neatskleidžiama, bet K. Longlois sako, kad jis su policija bendradarbiauja, dalyvauja tyrime ir nėra ženklų, kad dėl avarijos būtų kaltas jis. Jis teigė, kad bus atliekami narkotinių medžiagų ir alkoholio testai.

„Turėjau sėdėti ir žiūrėti, kaip miršta du mano vaikai.“ – „Beaumont Enterprise“ sakė jaunojo mama LaShawna Morgan.

„Eikite namo ir apsikabinkite savo artimuosius.“ – sako ji, stovėdama šalia greitkelio. – „Niekada neikite miegoti susipykę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų