Faršo kukuliai kiekvieno skoniui: dar ilgai jų nepamiršite

Tai nerealiai gardus patiekalus. Pagaminsite sultingus ir skanius mėsos kukulius iš kapotos mėsos pomidorų padaže.

Faršo kukuliai kiekvieno skoniui: skonio ilgai nepamiršite  (worldrecipes nuotr.)

Prireiks: 500 gramų faršo, 200 gramų ryžių, 1 svogūno, 1 kiaušinio, druskos, pipirų. 1 valgomojo šaukšto grietinėlės, 1 valgomojo šaukšto milto, 1 valgomojo šaukšto pomidorų pastos, 1 lauro lapo.

Pirmiausia išverdame ryžius, kol bus pusiau išvirę. Tuomet sumaišome su svogūnu, kiaušiniu, druska bei pipirais. Po to dedame pasirinktą faršą bei išmaišome iki vientisos masės.

Drėgnomis rankomis sulipdome nedidelius mėsos rutuliukus. Kiekvieną jų apvoliojame miltuose. Tada apkepkite kukuliukus keptuvėje iš visų pusių kol tampa rusvi.

Po to dedame juos į puodą su storu dugnu. Sumaišome 150 mililitrų vandens su grietinėle bei gautu mišiniu užpilame kukulius.

Dedame lauro lapą ir troškiname ant mažos ugnies maždaug 20 minučių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!

Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt


Rašyti komentarą...
w
werner
2020-01-13 12:03:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Turi būti išbadėjęs ,kad kažkokie eiliniai kukuliai virstų svajoniu maistu ...Nenorėčiau jų net ragauti ,atrodo kaip sovietiniai tefteliai ...
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų