REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad žvaigždės pirmadienį nusiteikė romantiškai. Vienas Zodiakas sulauks dėmesio iš seno draugo, atsinaujins seni romantiniai ryšiai. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Panašu, kad žvaigždės pirmadienį nusiteikė romantiškai. Vienas Zodiakas sulauks dėmesio iš seno draugo, atsinaujins seni romantiniai ryšiai. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite: kas nepavyks, galite drąsiai atidėti rytdienai. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys, galite sulaukti ir romantiško dėmesio iš seno draugo (-ės).

Tauras

Palankus metas atsiprašyti, taikytis. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei antrąja puse.

Dvyniai

Vienas neatsargus žodis, ir galite patirti nesėkmę, tiesa, po pralaimėjimo lauks sėkmė. Diena gera tvarkyti skolų, draudimo reikalus. Vakare galimas netikėtas romantiškas nuotykis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Derėtų suspėti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, bet netinka blaškytis, nervintis, kitus skubinti, erzinti. Tai gera diena susitikimams su tais, kuriuos laikote savo mokytojais, dvasininkais.

REKLAMA

Liūtas

Atsipalaiduokite. Nebūkite kategoriški, labai reiklūs, jei teks spręsti sudėtingus klausimus darbe. Venkite ginčytis su vadovais, tėvais: jūsų argumentai nebus įtikinami.

Mergelė

Jus supras, jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Įvykių neskubinkite, tiks spręsti senas problemas, imtis užvilkintų, atidėtų reikalų. Vakaras palankus pasikviesti senus draugus pas save į viešnagę.

Svarstyklės

Pasikliaukite nuojauta, sapnais, tikrai neapsigausite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas, ir jūs suprasite paslėptą reikalo pusę, kažkieno slaptus jausmus. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, besislapstančių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Viskas puiku, tik nereikėtų pernelyg skubėti. Bus naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, taip, lyg pirmąkart būtumėte susidūrę. Puikus laikas reklamai, pristatyti savo veiklą.

Šaulys

Ko gero, jums nebus palikta didelė pasirinkimo laisvė, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga. Nusipirkite sau ką nors, ko seniai troškote.

Ožiaragis

Pagalvokite, kuo galite nudžiuginti artimuosius. Palanku aplankyti senus šeimos draugus, susitikite su jais, keiskitės nuomonėmis, patirtimi, prisiminkite, mokykitės. Galima romantiška pažintis kelyje, svečiuose, pobūvyje.

Vandenis

Svarbiems reikalams, atsakingiems darbams visiškai netinkama diena. Tai šeimos džiaugsmų metas, kai verta koncentruotis tik į namus. Daugiau paklausykite šeimos narių patarimų ir būkite atidūs savo intuicijai.

Žuvys

Sėkmingas laikas, kad ir kuo užsiimsite. Palankus metas dirbantiems kūrybinį darbą. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų