REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės meras, Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys Vilius Navickas įsisiautėjo. „Balsas.lt“ jau rašė, kad meras mėgino į darbotvarkę įtraukti savivaldybės kontrolierių Šarūną Skučą. Vilniaus šilumos ūkyje betvarkę atradusį kontrolierių meras dar išplūdo sau būdinga maniera.

REKLAMA
REKLAMA

Įrašytame pokalbyje, kurį pridedame, meras tiesiai reikalauja, kad savivaldybės kontrolierius nevykdytų Kontrolės komiteto pavedimų arba juos vilkintų, jei tik jie prieštarauja TS-LKD interesams.

REKLAMA

Štai, keletas fragmentų iš mero kalbos:

V.N. „Kontrolės komitetas yra komitetas. Jisai sudarytas iš politikų, o ne profesionalų. Politikai visada kreipia taip, kaip jiems naudinga politiškai. Ką.. Nu b***, man trūksta žodžių. Nu kokį tu čia š***, tu čia mali....

Š.S. tai negi aš turiu nevykdyti tų nurodymų, kurie man pagal įstatymą privalomi?

V.N. Tu gali vykdyti, bet tu žinai kaip jie yra vykdomi. Vieną nurodymą vykdyti, kuris Tėvynės sąjungai naudingas per tris dienas, o tas, kuris naudingas paksininkams, gali vykdyti tris metus. Šito tu nesupranti? (...) tu suprask politiką šiek tiek, kad iš to daroma politika. Tu gi dabar gausi už šitą priėmimą tokius gausi į ragus, kad šito dar nematei...“.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, Vilniaus meras reikalauja nelįsti prie AB "Vilniaus šilumos tinklai" direktoriaus Arūno Keserausko, kuris, anot jo, yra „pastatytas Kubiliaus“. Kartu dar pamoko kontrolieriui susigaudyti politikoje ir liepia apsispręsti – ar jis pozicijoje ar opozicijoje.

TS-LKD frakcijos Seime seniūnas Jurgis Razma sakė kol kas nesiimąs vertinti partiečio veiksmų. „Čia reiktų kreiptis į Vilniaus skyrių sueigos pirmininką Mantą Adomėną arba bent į tuos Seimo narius, kurie rinkti Vilniuje", - kiek sutrikęs sakė seniūnas.

Pokalbis tarp Viliaus Navicko ir Šarūno Skučo:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų