Itališko akcento gaivios salotos
- Ingredientai
1 ilgas agurkas (arba 4-5 trumpi);
1 raudona saldžioji paprika;
100 g žaliųjų alyvuogių (konservuotų);
žiupsnelis baziliko;
šakelė petražolių lapelių;
2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 valg. šaukštas vyno acto.- Gaminimas
-
Agurką ir paprikas supjaustyti kubeliais, alyvuoges perpjauti pusiau ir viską sumaišyti. Įpilti alyvuogių aliejaus ir vyno acto, suberti bazilikus ir susmulkintus petražolių lapelius. Viską sumaišyti ir truputį palaikyti šaldytuve, kad valgant geriau pajaustumėte gaivią vėsą.
Gairės: agurkai, saldžioji paprika, žaliosios alyvuogės, bazilikas, petražolės, vyno actas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Sūrio mišrainė
Sūrį, kiaulienos liežuvį supjaustyti kubeliais, porą smulkiai supjaustyti. Įdėti konservuotus kukurūzus, prieskonius... |
Makaronų mišrainė su tunu
Makaronus išvirti, agurkus, pomidorus, papriką, svogūną supjaustyti, įdėti pagal jūsų skonį prieskonių ir... |
Salotos ''TRIO''
Žiedinį kopūstą išskirstyti nedideliais žiedynais ir nuplikyti verdančiu vandeniu ir palikti užpylus... |
Tuno salotos
Pekino salotą supjaustyti juostelėmis, agurką griežinėliais, pomidorą skiltelėmis, virtą kiaušinį... |
Mamos gaiviosios salotos
Visus ingredientus smulkiai supjaustyti, o kiaušinius, pomidorus, ridikėlius pjaustyti griežinėliais. Viską... |
Itališkos salotos
Supjaustome kinišką kopūstą ir išdėliojame lėkštėje, taip pat skiltelėmis supjaustome pomidorą... |
"Rudens pasaka"
Rudeniška mišrainė Tikra rudens pasaka. Morkas ir bulves išvirti, atvėsinti, nulupti ir... |
Pekino salotos su įvairiomis spalvingomis daržovėmis
Visas daržoves nuplauname, supjaustome, įspaudžiame citrinos, įpilame alyvuogių aliejaus, česnaką skaniau... |
Žiedinių kopūstų salotos
Žiedinį kopūstą išskirstome į smulkesnius žiedelius, pomidorą supjaustome (kas kaip norit, kubeliais, ar... |
Krabų ir obuolių mišrainė
Nulupti supjaustyti obuolius, geriau, kad obuoliai būtų rūgštesni, išvirti nulupti susmulkinti... |
Dėdės Rudenėlio salotos
Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |
Vitaminų kalnas
Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname... |
Pekino salotos su vištiena
Pekino salotą, ananasus, bei be žievelės ir nukaulintą vištieną smulkiai supjaustome. Dedame majonezo, bei... |
Soti mišrainė su daržovėmis
Visus produktus supjaustyti kubeliais, įdėti prieskonių ir pagardinti majonezu. Skanaus |
PUSLAPIAI: