Pomidorai tešloje
- Ingredientai
- 3 dideli pomidorai; 
 0,5 stiklinės miltų;
 apie 150 g fermentinio arba parmezano sūrio;
 2 kiaušiniai;
 1 šaukštelis džiovinto baziliko;
 pipirai;
 druska.
- Gaminimas
-  Pomidorus supjaustome storais ritinėliais. Kiaušinius išplakame. Atskirame dubenėlyje sumaišome sutarkuotą fermentinį sūrį, baziliką, pipirus ir druską. Kiekvieną pomidoro ritinėlį apvolioti miltuose, kiaušinių plakinyje ir paruoštame mišinyje. Pomidorus sudėti į grilį. Kepti iš abiejų pusių,kol įgaus aukso atspalvį. 
Gairės: pomidorai, miltai, fermentinis sūris, kiaušiniai, džiovintas bazilikas, pipirai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Kepta antis su mandarinais
 
  
  
  
  
  
| Paruoštą antį įtrinti marinatu - medumi ir prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Įdarui keptuvėje... | 
 
  Strėvos suktinis
 
  
  
  
  
  
| Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idaras gaminamas: grybai... | 
 
  Avienos pjaustiniai
 
  
  
  
  
  
| Česnaką , svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius, išspausti citrinos... | 
 
  Iškylautojų šonkauliukai
 
  
  
  
  
  
| Apelsinus, citriną, svogūną ir obuolį supjaustyti skiltelėmis, šonkauliukus supjaustyti norimo dydžio... | 
 
  Krevetės su šonine
 
  
  
  
  
  
| Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti. Šoninės griežinėlius suvynioti... | 
 
  Šašlykų marinatas
 
  
  
  
  
  
| Supjaustom nugarinę gabaliukais, svogūnus žiedais. Svogūnus sudėti kartu su mėsa, pamaigyti su rankomis, kad... | 
 
  Kaip mes be bulvių
 
  
  
  
  
  
| Bulves gerai nuplauti, įpjauti ir sudėti po gabalėlį lašinukų, svogūnų žiedų, pabarstyti krapų, kmynų,... | 
 
  Keptos cukinijų valtelės ant grotelių
 
  
  
  
  
  
| Parenkite grilį. Sudėkite cukinijas į puodą su vandeniu, kad jas apsemtų . Užvirkite ir virkite jas apie 5... | 
 
  Lašišos filė apelsinų sultyse
 
  
  
  
  
  
| Lašišos filė supjaustyti į 4 dalis. Į indą supilti apelsinų sultis, cukrų ir sojos padažą,... | 
 
  Baklažanai graikiškai
 
  
  
  
  
  
| Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai apytiksliai 1 cm storio griežinėliais. Apibarstykite druska,... | 
 
  Vištienos – daržovių vėrinukai
 
  
  
  
  
  
| Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pamerkti į dubenį, kuriame... | 
 
  Cinamono-medaus sparneliai
 
  
  
  
  
  
| Sumaišykite visus produktus maišelyje ir laikykite juos ten 2 valandas, retkarčiais pakratykite.... | 
 
  Jautiena su slyvomis
 
  
  
  
  
  
| Jautienos filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti keptuvėje su aliejumi. Sudėti į puodą, įpilti apie stiklinę... | 
 
  Švediški veršienos suktinukai
 
  
  
  
  
  
| Svogūną susismulkinti ir pakepinti šlakelyje sviesto kol jie suminkštės ir taps skaidrūs. Leisti... | 
 
  Kiaulienos kepsniai
 
  
  
  
  
  
| Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Mėsytę pamušame. Atmuštą mėsytę pasūdome,... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 