Apie dietą: Morkų dietos principas — morkos, morkos ir dar kartelį — morkos! Gerai jau gerai, jei labai norite, galite sugraužti obuoliuką arba sukrimsti apelsiną. Dietos metu turėtumėte gerti kuo daugiau skysčių, labiausiai tinka žalioji arbata bei tyras vanduo.
Dietos meniu:
Pusryčiai: Morkų salotos: 3 tarkuotos morkos, citrinų sultys ir šaukštas liesos grietinės.
Pietūs: Morkų salotos: 3-4 tarkuotos morkos su citrinų sultimis ir medumi. Suvalgykite obuolį, kivį ara granatą.
Vakarienė: Šviežiai spaustų morkų sultys.
Būtina žinoti:
Atminkite, kad morkos — sunkiai virškinamos, todėl Jums reikėtų kuo ilgiau kramtyti salotas, kad neapsunkintumėte skrandžio.
Kaip pabaigti dietą?
Po dietos neskubėkite valgyti įprasto maisto. 3 dienas Jums reikėtų valgyti maistą, pagal specialų meniu:
Pirmoji diena: virtos bulvės be druskos;
Antroji diena: Salotos iš ankštinių daržovių;
Trečioji diena: Liesa mėsa, šviežių daržovių salotos.
Dietos apribojimai:
Šiukštu dietos negalima laikytis tiems, kurių skrandis yra ypač jautrus arba sergate žarnyno ligomis.