• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikystėje apelsinai kvepėjo egzotika, o šiandien parduotuvėse - jų įvairovė. Siūlome paprastą receptą.

REKLAMA
REKLAMA

Reikės: 250 g varškės, 100 ml pieno, 1 didelis apelsinas, 50 g cukraus, 10 g želė.

Plaktuvu suplakame varškę  su cukrumi, išmaišome su ištirpinta želatina, sumaišyta su pienu. Gautą masę atšaldome. Per konditerinį švirkštą  išspaudžiame į desertinį indą ir papuošiame apelsino riekelėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų