• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepareikalaus daug išlaidų.

Jums reikės:


  • 1 skiltelė česnako

  • Druska ir pipirai

  • 1 šaukštas grietinės

  • 1 morka

  • 100 gr pievagrybių

  • 2 šaukštai pomidorų padažo

  • 1 gabalėlis sviesto kepimui

  • 1 svogūnas

  • 8 vnt vištų skrandukų


Paruošimas:

Vištų skrandukus išverdame (aš verdant dedu vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius). Tuomet juos pjaustome griežinėliais (ne per smulkiai) ir apkepiname svieste. Česnaką susmulkiname, svogūną pjaustome kubeliais, morką sutarkuojame ir viską šiek tiek pakepiname svieste. Tada dedame smulkintus griežinėliais pievagrybius ir viską dar pakepame. Suminkštėjus pievagrybiams, dedame ten apkeptus skrandukus, pilame grietinę, pomidorų padažą, paskaniname prieskoniais ir patroškiname apie 10 minučių. Vištų skrandukus patiekiame pagal norus. Man patiko su virtomis bulvėmis ir marinuotomis saldžiosiomis paprikomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų