2 skiltelių česnako, faršo, 3 šaukštų pomidorų padažo, krapų, 3 šaukštų majonezo, pekino salotų, petražolių, pomidoro, sūrio, svogūno, 4 tortilijų, 2 marinuotų (raugintų) agurkų.
Paruošimas
Keptuvėje pakepiname faršą su svogūnu, petražolėmis, krapais ir pomidorų padažu. Supjaustome Pekino salotas, agurkus, pomidorus, viską išmaišome kaip salotoms. Tada ant tortilijos užtarkuojame sūrio ir įdedame į orkaitę, kad išsilydytų. Išėmę iš orkaitės išilgai dedame pakepintą faršą, ant viršaus - salotų ir užpilame paruoštu padažu (majonezą, kad būtų skystesnis, praskiedžiu vandeniu ir įtrinu česnako). Viską sudėję sulankstome kaip kebabą ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę. Aš sulankstytą paplotėlį persmeigiu dantų krapštukais, kad neišsiskirtų).