Šaulytė numetė svorio: atsikratė L dydžio

Antradienio vakarą itališka dvasia alsuojantis restoranas „La pasta“ atšventė antrąjį gimtadienį, rašoma pranešime spaudai. Renginio nepraleido ir daugybė sveikai gyventi besistengiančių žinomų žmonių, mat čia pristatytas naujasis, sveikesnis meniu.

56

Makaronų namus su gimtadieniu sveikino Alesia ir Romualdas Mačiuliai, Rasa Arlauskienė, Skaistė Semenikė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Urtė Mikelevičiūtė, Darius Užkuraitis ir Nijolė Statkutė, Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, Jolanta Svirnelytė, Petras Daunys, Sergejus Troščenkovas, Lilija Larionova ir Egidijus Rainys, Eglė Žiemytė, Žilvinas Grigaitis, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Sigitas Praspaliauskas ir kiti.

(56 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Šaulytė neslepia numetusi svorio: L dydžio kelnės tapo per didelės

Svečiai buvo pakviesti sėsti prie ilgo stalo, kurį šventei dekoravo garsiausias šalies floristas Mantas Petruškevičius. Laukė tikra patiekalų puota – restorano personalas nešė vieną patiekalą po kito, garsiai skambėjo itališka muzika, taurėse netrūko gėrimų.

Susirinkę skanavo tradicinius itališkus patiekalus, pagamintus iš aukščiausios kokybės produktų. Itališkos virtuvės pažibos: pasta, ravioliai, picos ir lazanija nuo šiol bus priimtini figūra besirūpinantiems ir sportuojantiems žmonėms. Viso grūdo patiekaluose įprastus kvietinius miltus pakeitė visagrūdžiai. Juose daugiau mineralinių ir skaidulinių medžiagų, vitaminų.

„Vis daugiau lietuvių renkasi palankesnę organizmui mitybą. Sveikas gyvenimo būdas šiandien yra neatsiejamas nuo kasdienių įpročių. Norėdami neatsilikti nuo šių maitinimosi tendencijų, pasiūlėme pilno grūdo patiekalus. Idėja labai pasiteisino – vis dažniau klientai renkasi sveikesnę itališko maisto alternatyvą“, – pasakoja viena iš restorano įkūrėjų Sandra Jaraitytė-Scippa.

Renginyje apsilankiusi restoranų konsultantė, tinklaraštininkė ir vyno žinovė Urtė Mikelevičiūtė džiaugėsi, kad Lietuvoje pilno grūdo patiekalai meniu tampa įprastu reiškiniu. Žmonės vis labiau atsižvelgia, ką valgo, rūpinasi savo sveikata, renkasi vertingesnį maistą. „Labai dažnai yra taip, kad kas mažiau sveika yra skaniau nei sveiki patiekalai. Tačiau ne šiuo atveju. Viskas, ką šiandien ragavau, buvo puikaus skonio“, – sakė maisto žinovė.

REKLAMA

Skeptikai pasakytų, kad itališka virtuvė tukina ir yra nesveika. U. Mikelevičiūtė pritaria tam – be sustojimo valgant picas, pastą ir lazaniją tikrai sustorėtume. „Iš italų mums reikėtų pasimokyti valgymo kultūros. Maistą reikia mylėti, valgyti skaniai, mėgautis, tačiau nepersivalgyti. Visur turi būti saikas, o tada nereikės bijoti jokios šalies virtuvės“, – šypsosi renginio viešnia.

Renginio nepraleido ir tinklaraštininkė, stilistė V. Šaulytė. Ne vienas pastebėjo, kad ji yra sulieknėjusi. Renginyje kalbinta Viktorija patikino, kad iš tiesų atsikratė nereikalingų kilogramų ir padailino kūno formas. Tiesa, kiek jų pavyko numesti, mergina nežino, nes nesisveria.

„Anksčiau kelnių dydis buvo L, o dabar M. Pusmetį nevalgau mėsos, bet tik todėl, kad jaučiu – man jos nereikia. Mažinu kavos puodelių skaičių, nes streikuoja mano skrandis“, – pasakoja V. Šaulytė.


Rašyti komentarą...
o
olialia
2019-04-03 10:30:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tikras gaidynas...
Atsakyti
0

m
muahahahaha
2019-04-03 10:31:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
Beje numetus svorio tos sisiunios dabar kaba kaip pustusciai maisiukai?
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų