• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net nežinau, gal šį patiekalą net galima būtų pavadinti steiku su šviežiomis daržovėmis :)

REKLAMA
REKLAMA

1 didelei porcijai reikės:

Vieno didesnio ar kelių mažesnių gabaliukų jautienos išpjovos

Saujos salotų lapų

2 pomidorų

1 agurko

1 svogūno

Ketvirčio citrinos



Padažui:


1 šaukšto rudojo cukraus

2 šaukštų ryžių vyno (naudojau tiesiog baltą vyną)

2 šaukštų sezamo aliejaus

6 šaukštų sojos padažo

1 skiltelės česnako (susmulkinti)

Gabalėlio šviežio imbiero (susmulkinti)

0,5 čili pipiro

REKLAMA

Mėsytę įtriname prieskoniais ir pamarinuojame. Lėkštėje išdėliojame salotas, pomidorų skilteles, agurkų griežinėlius, svogūnų žiedus. Jautieną sausai (t.y. be riebalų)iškepame ant grilio arba keptuvėje (aš kepiau Zepter keptuvėje, abi puses po 3 min.). Mėsytę dedame ant daržovių.

Visus padažo ingridientus, išskyrus aliejų, maišome, kol ištirps cukrus. Įmaišome aliejų visą laiką maišydami. Apšlakstome salotas ir čiumpame šakutę.



Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų