Socialiniame tinkle „Facebook“ jis paviešino vaizdo įrašą, kuriame pademonstravo, kaip pasigaminti sotų sviestinio raguolio sumuštinį.

Receptas pagal R. Žemaitaitį
„Vasaros ritmu sukasi Žemaitaičio KUCHNIA. Vasaros desertas – kruasanas, naminės braškės, naminė ožkos varškė ir dieviško skonio šviežias medus! Nieko nėra geriau, kaip džiaugtis vasaros dovanomis“, – rašė politikas prie vaizdo įrašo.
Vaizdo įraše R. Žemaitaitis gamino vasarišką desertą iš ką tik iškepto sviestinio raguolio, kurį perpjovė pusiau. Įdarui jis pasirinko sveikus ir maistingus ingredientus: šviežias braškes, varškę ir medų.
Kaip pats teigė, šį kartą pasirinko neįprastą varškę – ožkos pieno, kuri jam labai patinka.
Procesas paprastas: perpjautame kruasane pirmiausia įdėjo varškės, tuomet šaukštelį medaus, braškių, o galiausiai – dar šiek tiek varškės.
Pasak R. Žemaitaičio, šis vasariškas desertas patiks ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!