Ne tik užkanda, bet ir karštas patiekalas.
Reikės:
- 150 g miltų;
- 1 kiaušinio baltymas;
- 250 ml pieno;
- 120 ml vandens;
- 350 g faršo;
- 2 salierų stiebkočiai;
- 3 šaukštai avižinių dribsnių;
- pipirai;
- 1 šaukštas Vusterio padažo;
Paruošimas:
REKLAMA
REKLAMA
Miltuose padarom duobutę. Dedam kiaušinio baltymą, pilam pieną. Išmaišom. Pamažu pilame vandenį ir maišome, kol pasidaro vientisa tešla.
Sumaišome faršą, avižinius dribsnius, salierus, pipirus, padažą. Padarome kukuliukus, dedame juos į keksiukų formeles ir apkepame 10 min.
Ištraukiame, greitai užpilame tešlą ir kepame toliau 20-30 min., arba kol pyragaičiai gražiai paruduoja.
REKLAMA