Svogūninės daržovės - įvairių rūšių svogūnai, česnakai ir porai - puiki priemonė išvengti peršalimo.
REKLAMA
REKLAMA
Jos turi natūralių antibiotikų, taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Siūlome pasigaminti sveikatą stiprinančių mišrainių.
REKLAMA
Jums reikės:
250 g pievagrybių, 2 morkos, 0,5 l virtų pupelių, svogūnas, aliejus, pomidorų padažas, malti juodieji pipirai.
Gaminame:
Pievagrybius išverdame pasūdytame vandenyje, išverdame morkas, aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną. Grybus supjaustome, per burokinę tarką sutarkuojame morkas, viską sumaišome su pupelėmis ir pakepintais svogūnais, pabarstome pipirais ir išmaišome su pomidorų padažu.
REKLAMA