Paprastai pagaminama užtepėlė: šeima norės pakartoti

Praėjusio sekmadienio laidoje „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kurie puikiai Kalėdiniam šventiniam stalui ir pradžiuginti artimuosius skania vakariene.

Laidos šefas Vylius gamino keptą virtą kumpį. Vylius pamini, kad tai vokiškas Kalėdinis patiekalas. Vylius pataria atkreipti dėmesį į glazūras – jose būtinai turėtų būti cukraus, tam, kad susiformuotų puiki luobelė.

Laidos šefas Tomas ruošė karpio šonkauliukius su spurgute, degintomis daržovėmis ir sultinio padažu. Tomas pamini, kad būtent karpis yra viena populiariausių žuvų ant lietuviško stalo, tad puikiai tinka jį ir naudoti ruošiant kūčių patiekalus.

O laidos vedėjas Mindaugas Rainys parodė, kaip pasigaminti itin paprastą užkandį, kuris puikiai tiks ir artėjančioms šventėms.

laidos vedėjas Mindaugas ruošė labai gardžią tuno užtepėlę su kreminiu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais.

Šiam sveikam užkandžiui prireiks vos kelių neįmantrių ingredientų, o skonis tikrai sužavės. Tad, jei turite tuno, kreminio sūrio, saulėje džiovintų pomidorų, žaliosios citrinos ir bet kokių mėgstamų žalumynų būtinai siūlome išbandyti šią užtepėlę.

Šią užtepėlę labai tinka tiekti užtepus ant duonos skrudintuvu ar sausoje keptuvėje paskrudintos duonos riekelės.

Visą receptą pamatykite čia:


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų