• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taigi :) ne kartą bandyta, bet pagaliau pavyko taip, kaip norėjosi. Valio :)



Ingredientai:

Taigi :) ne kartą bandyta, bet pagaliau pavyko taip, kaip norėjosi. Valio :)



Ingredientai:

REKLAMA

500g maltos jautienos

100g svogūno

620g pomidorų

270g paprikų

pora čili pipiriukų [pagal norimą aštrumo kiekį - galima daugiau ar mažiau]

15g česnako [2 skiltelės. nemažos]

400g konservuotų pupelių [naudoju konservuotas pomidorų padaže]

šaukštelio druskos, maltų saldžiųjų paprikų

0,5 šaukštelio maltos kalendros, pipirų, dar galima dėti aitriųjų paprikų miltelių [pagal norimą aštrumo kiekį]

šiek tiek aliejaus kepimui

tarkuoto sūrio

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Maltą jautieną apkepam puode su šiek tiek aliejaus. Svogūną ir čili pipiriukus susmulkinam, paprikas supjaustom, česnaką išspaudžiam.Viską dedam į tą patį puodą. Kepam keletą minučių. Per tą laiką verdančiu vandeniu nuplikom pomidorus. Po poros minučių užpilam šaltu vandeniu. Nulupam odeles, pasmulkinam, dedam į puodą. Pagardinam prieskoniais. Viską troškinam ~20 minučių. Tada sudedam pupeles, patroškinam dar porą minučių. Sriubą pertrinam blenderiu. Mums patinka tokia, kad dar būtų ir pakramtyt truputį, todėl sublenderinu ne iki tyrelės [nors, manau, taip ir norint nepavyktų. Nors gal :)]

Patiekiam su tarkuotu sūriu.

Taip pat galima pasikepti batono, ištepto česnaku, užtepto sviestu ir pabarstyto krapukais.

Mums taip - labai gardu.

Skanaus, mielieji!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų