• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rudeniški blyneliai.



Jums reikės:
2 šaukštų pomidorų padažo, pieno, 100 g šparaginių pupelių, svogūno, 2 kg morkų, cukraus, druskos, kiaušinio, miltų, vandens.

Rudeniški blyneliai.



Jums reikės:
2 šaukštų pomidorų padažo, pieno, 100 g šparaginių pupelių, svogūno, 2 kg morkų, cukraus, druskos, kiaušinio, miltų, vandens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paruošimas

Iš miltų, pieno, vandens, cukraus, druskos ir kiaušinio susiplakame skystoką tešlą. Iškepame plonus didelius blynus. Tuo metu apverdame šparagines pupeles. Nuskutame morkas, sutarkuojame, supjaustome svogūną. Į įkaitintą aliejų keptuvėje beriame sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, apvirtas šparagines pupeles, viską apkepame, įberiame druskos. Baigiant kepti įmaišome pomidorų padažo.

Į jau iškeptus blynelius dedame paruoštą įdarą, suvyniojame ir valgome :)

Aš dar kartą apkepu suvyniotus blynukus :)



Skanaus :)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų