Turbūt veikiamas savo studijos sienų, TV3 laidos „Gardu Gardu“ kulinarijos šefas Gian Luca dar kartą pagamins tradicinį itališką patiekalą – tagliatelle pastą tik su lietuviška vištiena ir netradiciniu apelsinų padažu, kuriame nebus nei druskos, nei pipirų. Gian Luca niekada nenustoja stebinti: jis druską ir pipirus žada pakeisti ančiuviais.
Kai žiūrovai pamatys, kaip Ali nekantravo paragauti, tikrai susigundys išbandyti charizmatiškojo italo pasiūlytus gaminimo triukus ir savo virtuvėse. Smagiai pasidarbavę ir užkandę, laidos vedėjai pereis, anot Ali, prie linksmiausios dalies – deserto. Konditerijos šefas taip pat įneš savų improvizacijų ir patį tradiciškiausią prancūzišką desertą pagamins savaip: pistacijų krembriulė (creme brulee) su greitai pagaminamais braškių ledais. Šis desertas nepaliks abejingo nei Gian Lucos, nei televizijos žiūrovų.
Kas atsitinka, kai maistinė plėvelė yra neteisingai nukerpama, kokioje šalyje gimė maisto gaminimo procesų pavadinimai ir daug kitų linksmų ir rimtų patarimų – jau rytoj 9.30 val. televizijos laidoje „Gardu Gardu“!
Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamins Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas?