Kulinarijos meistrų patarimai: kuo pakeisti druską ir pipirus?

 Šį šeštadienį televizijos žiūrovus laida „Gardu Gardu“ vėl pakvies pas šefą Gian Lucą Demarco į svečius. Nors aplinka netradicinė, tačiau laidą vedėjai pradės tradiciškai – nuo kavos puodelio. Žiūrovai netruks pastebėti, kad nuo pirmų laidos sekundžių nedings šypsena nuo vedėjų lūpų, ir ta pakili bei pozityvi nuotaika su šmaikščiais „pasikandžiojimais“ išliks iki pat laidos pabaigos. Linksmus juokelius ir virtuvės kuriozus jau galima būtų taip pat įtraukti į laidos tradicijų sąrašą.

3

Turbūt veikiamas savo studijos sienų, TV3 laidos „Gardu Gardu“ kulinarijos šefas Gian Luca dar kartą pagamins tradicinį itališką patiekalą – tagliatelle pastą tik su lietuviška vištiena ir netradiciniu apelsinų padažu, kuriame nebus nei druskos, nei pipirų. Gian Luca niekada nenustoja stebinti: jis druską ir pipirus žada pakeisti ančiuviais.

(3 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Kulinarijos meistrų patarimai: kuo pakeisti druską ir pipirus?

Kai žiūrovai pamatys, kaip Ali nekantravo paragauti, tikrai susigundys išbandyti charizmatiškojo italo pasiūlytus gaminimo triukus ir savo virtuvėse. Smagiai pasidarbavę ir užkandę, laidos vedėjai pereis, anot Ali, prie linksmiausios dalies – deserto. Konditerijos šefas taip pat įneš savų improvizacijų ir patį tradiciškiausią prancūzišką desertą pagamins savaip: pistacijų krembriulė (creme brulee) su greitai pagaminamais braškių ledais. Šis desertas nepaliks abejingo nei Gian Lucos, nei televizijos žiūrovų.

Kas atsitinka, kai maistinė plėvelė yra neteisingai nukerpama, kokioje šalyje gimė maisto gaminimo procesų pavadinimai ir daug kitų linksmų ir rimtų patarimų – jau rytoj 9.30 val. televizijos laidoje „Gardu Gardu“!

Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamins Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas?


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų