• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei paprasti lietiniai su varške ar mėsa jūsų namiškių jau nebestebina, pasitelkite fantaziją ir iš tų pačių produktų iškepkite lietinių pyragą.

REKLAMA
REKLAMA

Pagaminimui reikės:

Tešlai:

stiklinė miltų, stiklinė pieno, stiklinė vandens, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos.

REKLAMA

Įdarui:

300 g varškės, 200 g grietinės, 3 šaukštai cukraus, 2 granatai.

Užpilui:

2 kiaušiniai, 200 g grietinės, 3 šaukštai cukraus, cukraus pudros pyragui apibarstyti.

Gaminimas:

Iš visų nurodytų produktų (tešlai) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius. Kol jie atvės, paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės, išimkite granatų sėklas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase, apibarstykite granatų sėklomis ir susukite į ritinėlį. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su grietine ir cukrumi.

Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą, užpilkite kiaušinių plakiniu ir 30 minučių kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų