Vasariška, soti, greitai paruošiama ir gaivi sriuba, pakeisianti nusistovėjusį požiūrį, kad šaltibarščiai būtinai gaminami iš burokėlių. Pasigaminkite šią netradicinę sriubos „versiją“ ir mėgaukitės kiek keistoku, bet maloniu gomuriui skoniu.
REKLAMA
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 litrų kefyro;
- Vieno sriubinio šaukšto smulkintų krapų;
- 1 kg. pomidorų;
- 100 gr. svogūnų laiškų;
- Česnakas (pagal skonį);
- Prieskoniai (druska, pipirai);
Gaminimas:
Pomidorus, pradūrus skylutes ir nutvilkius, susmulkinkite smulkintuvu, įpilkite kefyrą, suberiame krapus, prieskonius bei įspaudžiame česnaką.
Jei norite, galite valgyti su karštomis bulvėmis.
Skanaus!
REKLAMA