Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasariška, soti, greitai paruošiama ir gaivi sriuba, pakeisianti nusistovėjusį požiūrį, kad šaltibarščiai būtinai gaminami iš burokėlių. Pasigaminkite šią netradicinę sriubos „versiją“ ir mėgaukitės kiek keistoku, bet maloniu gomuriui skoniu.

REKLAMA

Jums reikės:


  • 2 litrų kefyro;

  • Vieno sriubinio šaukšto smulkintų krapų;

  • 1 kg. pomidorų;

  • 100 gr. svogūnų laiškų;

  • Česnakas (pagal skonį);

  • Prieskoniai (druska, pipirai);


Gaminimas:

Pomidorus, pradūrus skylutes ir nutvilkius, susmulkinkite smulkintuvu, įpilkite kefyrą, suberiame krapus, prieskonius bei įspaudžiame česnaką.

Jei norite, galite valgyti su karštomis bulvėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų