Vasariška, soti, greitai paruošiama ir gaivi sriuba, pakeisianti nusistovėjusį požiūrį, kad šaltibarščiai būtinai gaminami iš burokėlių. Pasigaminkite šią netradicinę sriubos „versiją“ ir mėgaukitės kiek keistoku, bet maloniu gomuriui skoniu.
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 litrų kefyro;
- Vieno sriubinio šaukšto smulkintų krapų;
- 1 kg. pomidorų;
- 100 gr. svogūnų laiškų;
- Česnakas (pagal skonį);
- Prieskoniai (druska, pipirai);
Gaminimas:
Pomidorus, pradūrus skylutes ir nutvilkius, susmulkinkite smulkintuvu, įpilkite kefyrą, suberiame krapus, prieskonius bei įspaudžiame česnaką.
Jei norite, galite valgyti su karštomis bulvėmis.
Skanaus!