• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Na va, prisišnekėjau.. eilinis, sveikumu iš tolo nekvepiantis gaminys. Bet jau skanus koks!! Seniai atrastas, ne kartą bandytas, nesudėtingai paruošiamas ir pasiteisinęs. Tai daug nekalbėjus, pasakoju.

REKLAMA
REKLAMA

1 pak. (150 g) TALERIŲ su pelėsiniu sūriu

350 g maltos mėsos [pagal skonį, poreikius ir galimybes]

100 g avižinių dribsnių

2 kiaušinių

2 šaukštelių garstyčių

svogūno

4 česnakų skiltelių

pusės pakelio mėsos prieskonių

aliejaus kepimui

REKLAMA

Gaminam taip: avižinius dribsnius užpilam verdančiu vandeniu, palaikom kelias minutes. Tada sumaišom juos su malta mėsa, kiaušiniais, garstyčiom ir kitais prieskoniais, smulkintų svogūnu bei česnaku. Tai bus įdaras. Tuomet imam talerį, ant korėtos pusės dedam šaukštelį įdaro ir uždarom jį kitu taleriu - koriuku į apačią. Taip paruoštus talerius kepam nemažam kieky aliejaus. Svarbu per ilgai nepalikt nekepto talerio su įdaru. Kadangi šis labai linkęs greitai suminkštėti.

na, tai ir viskas. Iškepam talerius aliejuky ir skanaujam. Pagal poreikius: su padažiuku, be jo, prie alaus, prie.. giros :) .. Žodžiu, studentiškoms vakaronėms toks gėris - pats tas.

Paragaukit ;)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų