REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

2 vidutinio dydžio cukinijos

250 g rūkytų vištų skrandukų

300 g fermentinio sūrio

300 ml grietinėlės

2 svogūnų

aliejus

maltų juodųjų pipirų

druskos

kitų prieskonių

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Cukinijas paruošiamos taip: nulupamos, perpjaunamos išilgai, išimamos sėklos. Paruošta cukinija supjaustoma pusžiedžiais. Svogūnai susmulkinami ir kepinami aliejuje, suberiami smulkiai supjaustyti skrandukai. Kai jie apkepa, sudedami cukinijų pusžiedžiai. Masė dar pakaitinama, pagal skonį paskaninama juodaisiais pipirais, druska ar kitais patinkančiais prieskoniais. Supilama grietinėlė, o kai ji sutirštėja, apkepėlė sukrečiama į kepimo indą, apibarstoma tarkutu fermentiniu sūriu, uždengiama ir palaikoma, kol išsilydys sūris. Galima keletą minučių patiekalą palaikyti ir įkaitintoje orkaitėje. Savo šeimynai apkepėlę patiekiu su virtomis bulvėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų