• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsižvelgiant į veislę, bulves galima ruošti įvairiais būdais. Miltingas bulves labiau tinka kepti keptuvėje, orkaitėje arba iš jų gaminti bulvių  košę, o mažiau miltingas - virti.



Šiam patiekalui reikės:


1 kg bulvių, 4 kiaušiniai, 100 g fermentinio sūrio, 100 g tarkuotų džiūvėsėlių, aliejaus, 40 g tarkuotų krienų, 40 g razinų, 0,5 stiklinės grietinės, 150 g konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, cukraus, kelių lašų citrinos sulčių, kario.

Atsižvelgiant į veislę, bulves galima ruošti įvairiais būdais. Miltingas bulves labiau tinka kepti keptuvėje, orkaitėje arba iš jų gaminti bulvių  košę, o mažiau miltingas - virti.



Šiam patiekalui reikės:


1 kg bulvių, 4 kiaušiniai, 100 g fermentinio sūrio, 100 g tarkuotų džiūvėsėlių, aliejaus, 40 g tarkuotų krienų, 40 g razinų, 0,5 stiklinės grietinės, 150 g konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, cukraus, kelių lašų citrinos sulčių, kario.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuskustas bulves išverdame sūdytame vandenyje, nukošiame ir supjaustome plokščiais gabaliukais, apibarstome prieskoniais bei džiūvėsėliais ir sudedame į aliejumi išteptą kepimo formą. Apibarstome žirneliais, razinomis. Išplakame kiaušinius, sumaišome su grietine bei krienais ir užpilame, pasūdome. Viską apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų