REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Rasa Arlauskienė ir Raimondas Arlauskas (Fotobankas)

Ne paslaptis, kad verslininkė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė skiriasi su savo vyru, verslininku Raimondu Arlausku. Poros skyrybų dokumentai pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą.

12

Ne paslaptis, kad verslininkė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė skiriasi su savo vyru, verslininku Raimondu Arlausku. Poros skyrybų dokumentai pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą.

REKLAMA

Kalbos, kad pora nebėra kartu, pramogų pasaulį pasiekė prieš metus. 

Teismas Arlauskų skyrybų bylą atvers spalio pabaigoje. Kaip skelbiama, pora skiriasi abiejų sutuoktinių bendru sutarimu. Raimondas ir Rasa posėdžių salėje nesusitiks – teisminis procesas bus nagrinėjamas rašytinio proceso tvarka.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad moteris neslepia jausmų gerokai jaunesniam vyrui, atlikėjui Petrui Dauniui. Ilgai manyta, kad 28-erių metų vaikiną ir kone perpus vyresnę žinomą renginių organizatorę sieja kur kas daugiau, nei paprasta draugystė.

Liepos 13-ąją 29-ąjį gimtadienį atšventęs Petras pasidalijo šventės nuotraukomis ir dėkojo susirinkusiems svečiams. Įraše vyras neslėpė didžiausios padėkos Rasai ir prisipažino ją mylįs. 

REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt svarbiausias dalykas, kurį pradedu suprasti metams bėgant, o ypatingai supratau vakar, kad ne daiktai, pinigai, šlovė, statusas, kiekis, blizgučiai ar aprėdai yra vertybė, o žmonės, kurie supa mane aplinkui ir svarbiausia, skiria savo laiką, dėmesį, šilumą, nuoširdumą ir meilę.

REKLAMA

Myliu Jus labai ir esu dėkingas už tai, kad buvote, esate ir tikiu, kad dar ilgai būsite kartu! Ačiū ačiū ačiū!

O ypatingai didelis ačiū žmogui, be kurio tai iš viso greičiausiai nebūtų įvykę – Rasai Barauskaitei. Tu – neeilinės širdies, gėrio ir aukščiausio profesinio kalibro žmogus. Myliu Tave!“ – prisipažino P.Daunys.

Apie Petro ir Rasos romaną buvo kalbama jau nuo praėjusių metų, pora ne kartą viešumoje buvo pastebėti dviese, tačiau pora visas kalbas iš pradžių neigė.

Praėjusių metų lapkritį Rasa Arlauskienė pranešė apie skyrybas su vyrų Raimondu. Nutraukus santuoka Rasa pasirinko mergautinę Barauskaitės pavardę.

REKLAMA
REKLAMA

Seniau atviraudama apie santykius su buvusiu vyru R.Arlausku, moteris aiškino, kodėl jis retai lankosi jos organizuojamuose renginiuose.

„Drauge mes esame jau labai daug metų, esame praėję visokius etapus. Vienas kitą suprantame iš vieno žodžio, pasitikime vienas kitu. Tačiau būtų keista, jei jis visiškai nepavydėtų. Jis supranta, jog esu įdomi aplinkai“, – laidoje apie vyro pavyduliavimą kalbėjo R. Arlauskienė.

„Mes drauge einame į labdaros renginius, koncertus ar teatrą. O vakarėliai jam nėra prie širdies. Be to, jis supranta, kad man tai yra labiau darbas negu pasilinksminimas“, – pasakojo R. Arlauskienė.

Elegantiška ir pasitempusi R. Arlauskienė savo grožiu stebina ne vieną: „Esu tokia elegantiška ir namuose. Galbūt vaikštau basa, su ilga šilkine suknele, galbūt vaikštau ir su suplėšytais džinsais, bet visada viskas gražiai suderinta ir malonu pačiai. Turi būti ne tik patogu, bet ir dailu.“

Primename, kad pora augina du vaikus, šešiolikmetį sūnų Matą ir dvylikos metų dukrą Evitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų