REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
TV3 Grupė siūlo karštas aktualijas ir pramogas (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitę siūlo pradėti su aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“, meilės serialais ir siaubo filmais.

3

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitę siūlo pradėti su aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“, meilės serialais ir siaubo filmais.

REKLAMA

19:30 val. per TV3 ir TV3 Play – karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“. Šiandien laidoje bus diskutuojama apie nusikalstamumą pandemijos metu. „Karštai su tv3.lt“ – kiekvieną pirmadienį vis nauja karšta tema, karštos diskusijos, argumentai ir faktai.

19:00 per TV8 ir 20:00 per TV3 Play – serialas „Jaunamartė“. Bela kilusi iš šiuolaikiškų aristokratų šeimos. Jos tėvas turkas, o mama ispanė. Mergina – daug keliavusi po pasaulį, turinti gerą išsilavinimą bei suplanuotą, daug žadančią karjerą. Hazaras – garbingos ir turintos Bozokų genties sūnus. Jo šeima gyvena laikydamasi senų tradicijų ir papročių. Susituokę prieš savo tėvų valią, jie kartu pradeda gyvenimą Turkijos rytuose. Ar Belai pavyks priimti Hazaro šeimos tradicijas ir daugybę iššūkių, kuriuos jai pateiks jaunikio artimieji? https://play.tv3.lt/jaunamarte

„Go3“ – laida visai šeimai „Kitsy“. Kitsy – tai laida vaikams, kurie nori daugiau sužinoti apie pasaulį, išmokti įvairių dalykų ir visa tai daryti linksmai pramogaudami. O nuobodžiauti jiems nebus kada – tuo pasirūpins energingoji Kitsy. Ji ne tik lengvai ir suprantamai padės vaikams išsiaiškinti įdomiausius dalykus ir sužinoti atsakymus į rūpimus klausimus, bet ir mokys anglų kalbos, maisto gaminimo, o taip pat – sporto pagrindų. Be to, laidoje vaikai pamatys įvairių eksperimentų. https://go3.lt/series/kitsy,serial-1844561

REKLAMA
REKLAMA

TV6 23.20 val. Siaubo trileris „Salemo valdovai“. Masačusetse gyvenanti radijo laidų vedėja Haidė gauna paslaptingą medinę dėžutę su prierašu „Dovana nuo valdovų“. Mergina mano, kad tai dar vienos išgarsėti norinčios grupės įrašas, tačiau kai pradeda klausyti, nesupranta nė vieno garso – tai tikrai ne muzika... Tačiau juostelę atsukant atgal viskas skamba normaliai, o Haidė nė nenutuokia, kad perklausius šį įrašą, jos gyvenimas daugiau niekada nebus toks, koks buvo iki šiol. Kūrinys ima skambėti ir per radiją, sulaukdamas didelio populiarumo. Netrukus laidų vedėja gauna dar vieną medinę dėžutę su nemokamais bilietais, plakatais ir įrašais.

REKLAMA

Atrodo, kad artėja puikus koncertas, tačiau Haidės ir jos draugų laukia toli gražu ne įspūdingas roko grupės renginys... Piktosios jėgos ruošia savo pasirodymą. Filmo režisierius – sunkiojo metalo muzikantas, scenarijų autorius ir režisierius šiurpia pavarde Rob Zombie, prisidėjęs prie tokių garsių filmų, kaip „Matrica“ ir „Matrica: Perkrauta“. Pagrindinę heroję filme vaidina jo žmona Sheri Moon Zombie. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų