REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2020 metai buvo gausūs įvykių, nors tikrai ne visi jie buvo malonūs, tačiau smagių nutikimų netrūko. TV3 laida „Karštai su tv3.lt“ sukalė metų vinis – ryškiausius įvykius nutikusius šalies politikoje. Išrinko metų skandalą, pergalę, nesėkmę ir pokštus. 

2020 metai buvo gausūs įvykių, nors tikrai ne visi jie buvo malonūs, tačiau smagių nutikimų netrūko. TV3 laida „Karštai su tv3.lt“ sukalė metų vinis – ryškiausius įvykius nutikusius šalies politikoje. Išrinko metų skandalą, pergalę, nesėkmę ir pokštus. 

REKLAMA

„Metų pokštų“ kategorijoje buvo nuominuoti Aurelijos Verygos „verygmetis“, Ramūno Karbauskio pasitraukimas iš Seimo atsidūrus opozicijoje ir Andriaus Šedžiaus naujausias meilė romanas. 

Verygmetis

Buvęs sveikatos apsaugos ministras per ketverius metus pasistengė, kad savaitgaliais būtų uždrausta prekiauti alkoholiu, taip pat girtuokliauti, rūkyti balkonuose. Toks A. Verygos vadovavimo laikotarpis pramintas „verygmečiu“. 

„Visai šviesus buvo (verygmetis – aut. pas.). Turiu net tokį Seimo nutarimo projektą apie „verygmečio“ paskelbimą, tik nebuvo progos kada jį įregistruoti“, – TV3 laidai „Karštai su tv3.lt“ juokaudamas teigė A. Veryga. 

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šį rudenį A. Veryga pamiršo patį svarbiausią draudimą. Įvesti griežtą karantiną, uždrausti žmonėms būriuotis taip siekiant sustabdyti Covid-19 plitimą. 

REKLAMA

„Tai viską įmanomą padaryt, klausimas tik tai, ar viską suvaržius, nesusivaržytų ne tik tai kovidas. Matyti, kad kiekvieną atvejį reikia pasverti – naudos ir žalos santykį.

Kaip sakoma, kad veržiant šaliką išvis kvapo pritrūksta“, – teigė A. Veryga. 

Nominanto oponentas Antanas Matulas teigė, kad buvęs sveikatos apsaugos ministras per anksti pradėjo švęsti pergalę. 

„Bandė kažką spręsti, per anksti patikėjo savo pergale, bandė piešti medalius, juos pradėjo dalinti“, – sakė A. Matulas.

Prieš antrąjį karantiną A. Veryga atostogavo, dalino pergalės medalius medikams ir taip pat sulaukė dovanų iš S. Skvernelio – gavo vardinį šautuvą už pergalę prieš virusą. 

REKLAMA
REKLAMA

„O su tuo šautuvu, kur jam padovanojo premjeras už gerus darbus, aš tikrai nesiūlysiu niekam nusišauti, bet bent jau į koją įsišauti jam patarčiau, kad atsikvošėtų ir suvoktų, ką jis pridarė“, – teigė A. Verygos oponentas. 

Pasitraukimas iš Seimo

Praradęs valdžią Lietuvos valtiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis nusprendė pasitraukti iš Seimo ir grįžti atgal į savo valstietiškos žagrės broliją – Naisius.

„Pagaliau pirmininkas grįžo į partiją – tai dabar ir skyriai atsigauna, ir džiaugiasi dėmesiu“, – džiaugėsi R. Karbauskio partijos kolegė Agnė Širinskienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nominanto oponentas Remigijus Žemaitaitis spėja, kad daugiausia laiko dabar R. Karbauskis praleis ant Naisiuose esančio piliakalnio. 

„Manau, kad suspės ir pas moteris į užsienį nuvažiuoti, ir į žvaigždes pažiūrėti. Naisiuose savo tam supiltame piliakalnyje ir praleis visą savo laiką“, – teigė R. Žemaitaitis. 

Meilės romanas

Socialdarbiečių partijos atstovas Andrius Šedžius po nesėkmingų santuokų buvo pareiškęs, kad iš santykių su moterimis daugiau nieko gero nesitiki, tapo 5 vaiko tėvu. 

„Tai yra tam tikri jausmai, kurie vadinasi meilė“, – sakė A. Šedžius. 

Naujienų portalo tv3.lt skaitytojai „Metų pokštu“ išrinko Ramūno Karbauskio pasitraukimą iš Seimo, tačiau Seime ji vis dar galima sutikti. 

REKLAMA

„R. Karbauskis nuo jaunystės yra Seimo narys. Ko gero, jis nieko kito gyvenime nelabai ir veikęs yra, kaip tik buvęs politiku. 

Bet tam, kad parodytų, jog jis nėra politikas, nes žmonės mūsų politikų nemyli, jis pasitraukė iš Seimo ir dabar vadovaus iš galinės sėdynės“, – kalbėdamas apie R. Karbauskio pasitraukimą teigė politikos komunikacijos ekspertas Mindaugas Lapinskas.

Daugiau apie nominantų pokštus žiūrėkite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Karštai su tv3.lt“ žiūrėkite pirmadieniais 19:30 val. per TV3 televiziją. 

Visą laidą pamatykite čia:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą Karštai su tv3.lt“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų