REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą įvyko trečiasis tiesiogiai transliuojamas „X faktoriaus“ finalas. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie turėjo atsisveikinti su projektu.

Sekmadienio vakarą įvyko trečiasis tiesiogiai transliuojamas „X faktoriaus“ finalas. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie turėjo atsisveikinti su projektu.

REKLAMA

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, čia buvo sunku atsikvėpti nuo įtampos, džiaugsmo ašarų, o kai kam – ir nusivylimo. Projekte pasirodė muzikos mylėtojai bei visi tie, kurie svajoją tapti ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis ir dainomis užburti tūkstantines minias.

Viena tokių dalyvių – Milda Martinkėnaitė. Ji atliko legendinį Prince kūrinį „Purple Rain“ ir pakerėjo visus – tiek teisėjus, tiek žiūrovus.

Praėjusiais metais Milda iškrito trečioje laidoje. Todėl šis pasirodymas jai buvo lemtingas. Laimei, Milda neiškrito, o po jos pasirodymo teisėjai negailėjo komplimentų.

„Taip, tai yra išskirtinis žmogus. Kaip ir pasirodymas buvo išskirtinis, nes tu paimi bet kokią dainą ir padarai taip savitai ir dažniausia tai susiklauso. Šiandien tai tikrai susiklausė ir labai tau ačiū už tai. Buvo gražu“, – Mildai sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

„Dievaži, aš net neturiu tau priekaištų, Milda. Tu viską padarai taip, kaip reikia, ir jeigu tu sakai, kad tu nori atnešti tą dainą žmonėms, nori parodyti, kokia nuostabi daina, o šita daina yra nuostabiausiai nuostabi, viena gražiausių dainų pasaulyje, ir aš net neabejoju, kad niekur tenai prie televizoriaus ekrano nėra tokio kietaširdžio, kurio ta daina nesuvirpino. Puikus atlikimas“, – Mildą gyrė Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA

Visą Mildos pasirodymą galite pamatyti vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Primename, kad mažiausiai žiūrovų balsų pelnė Paulius Mscichauskas. Marijono Mikutavičiaus mokinys be kovos paliko projektą.

Prie iškritimo ribos šiandien vis dėlto atsidūrė grupė „Jett Star“ ir Jolanta Labinskytė. Prieš teisėjų teismą stojusieji atliko savo iškritimo dainas. Atlikus jas teisėjų balsai pasiskirstė vienodai, todėl spręsti, kas paliks projektą, turėjo žiūrovai. Tiek „Jett Star“, tiek Jolanta surinko vienodą skaičių teisėjų balsų. Vedėjams atskleidus žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad šou palieka rokeriai. Už juos balsavo 2181 kartą, už Jolantą – 2306 kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Kitos savaitės pasirodymui ruošiasi Martyna Jezepčikaitė, Jolanta Labinskytė, Norbertas Latkowski, Gerda Zaptoriūtė, Milda Martinkėnaitė, Titas ir Benas.

Laidą „X faktorius“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ GALITE PAMATYTI ČIA:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų