REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Švyturio“ aludariai paskelbė per artimiausius dvejus metus Lietuvoje sukursiantys alaus restoranų tinklą. „Švyturio“ ambasadų“ tinklo nariais galės tapti nepriklausomi patraukliose vietose esantys ir aukštus kokybės standartus atitinkantys restoranai ir barai.

REKLAMA
REKLAMA

„Iki kitų metų pabaigos planuojame į tinklą apjungti apie 10 restoranų ir barų visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Sieksime, kad „Švyturio“ alaus ambasados“ vardas taptų vartotojams aukščiausiu alaus pateikimo, maisto ir aptarnavimo kokybės garantu“, - sakė UAB „Švyturys – Utenos alus“ vadovas Rolandas Viršilas.

REKLAMA

Pasak R. Viršilo, į ambasadų tinklo sukūrimą numatyta investuoti iki dviejų milijonų litų. Į tinklą sujungtus restoranus vienys interjero elementai, vadinamasis „Alaus meniu“ - patiekalai, kurių gamybai naudojamas alus, plati pilstomo alaus rūšių pasiūla. Restoranų tinkle bus rengiamos pažintinės alaus degustacijos, o ateityje numatytos bendros tinklo klientams skirtos lojalumo kortelės ir kiti restoranus vienijantys veiksmai.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar Vilniuje buvo pristatytos pirmosios dvi „Švyturio“ alaus ambasados“ – alaus virtuvės restoranas „Aula“ ir Vilniaus oro uosto ne Šengeno šalių terminale esatis baras „Švyturys“ („Lighthouse“).

Anot R. Viršilo, „Švyturio“ ambasadų“ tinklo kūrimas atspindi įmonės siekį užtikrinti aukščiausią gaminamo alaus kokybę iki pat galutinio vartotojo. „Alaus pateikimo kokybė yra lygiai tokia pat svarbi, kaip ir gamybos kokybė. Ypač todėl, kad populiariausias mūsų alus yra nepasterizuotas, ypač jautrus aplinkai“, - sakė „Švyturio-Utenos alaus“ vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suteikdamas ambasados titulą „Švyturys“ prisideda prie restorano ar baro koncepcijos kūrimo, įrengimo, kartu su šeimininkais ieško geriausių sprendimų, konsultuoja, investuoja į projektą.

Gero maisto ir alaus žinovus vienijančių „ambasadų“ tinklai populiarūs ir kitose gilias aludarystės tradicijas turinčiose šalyse, pavyzdžiui, Čekijoje bei Didžiojoje Britanijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų