REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Netikėtai mirė „Ekstrasensų mūšio“ finalininkė: pavojaus neįžvelgė net kolegos (nuotr. Instagram)

Rusijoje mirė viena iš „Ekstrasensų mūšio“ žvaigždžių, 17-ojo sezono finalininkė, Darija Voskobojeva. Artimieji neskelbia oficialios mirties priežasties, tačiau kolegos pranešė, kad moterį pražudė onkologinė liga.

13

Rusijoje mirė viena iš „Ekstrasensų mūšio“ žvaigždžių, 17-ojo sezono finalininkė, Darija Voskobojeva. Artimieji neskelbia oficialios mirties priežasties, tačiau kolegos pranešė, kad moterį pražudė onkologinė liga.

REKLAMA

Televizijos projekte išgarsėjusi ragana dar sausio 6-ąją turėjo susitikti su gerbėjais – stačiatikių Kalėdų proga buvo suplanuoti „Kalėdiniai būrimai“ su jos dalyvavimu.

Tačiau likimas susiklostė kiek kitaip: likus porai valandų iki renginio, Darijos socialinio tinklo paskyroje pasirodė įrašas apie jo atšaukimą dėl asmeninių priežasčių. Netrukus ekstrasensės gerbėjus šokiravo jau kita naujiena – D. Voskobojeva mirė.

Ekstrasensai buvo šokiruoti

Apie ekstrasensės mirtį pranešė jos kolegos: Vladas Kadonis, Nikol Kuznecova ir Antonas Mamonas, išplatinę atsisveikinimo įrašus socialiniuose tinkluose. Televizijos šou žvaigždės vėliau atskleidė ir tikrąją Darijos mirties priežastį – vėžys. Apie savo ligą ragana viešai nebuvo paskelbusi, todėl jos netikėta mirtis daugeliui tapo netikėtumu.

REKLAMA
REKLAMA

Kita „Ekstrasensų mūšio“ dalyvė Tatjana Larina paskelbė, kad D. Voskobojeva kreipėsi į Izraelio specialistus ir gydymas buvo efektyvus – tačiau išplito metastazės ir moteris pralaimėjo kovą už gyvybę.

REKLAMA

„Dieve, paprasčiausiai nėra žodžių… Mes nebuvome draugais, tačiau aš labai gerbiau Dariją! Šiuo metu man gniaužiasi širdis iš siaubo… Koks gi gyvenimas yra trapus dalykas!“ – savo paskyroje rašė vienas iš raganos kolegų A. Mamonas.

Jautė mirtį netoliese

Ragana anksčiau žiniasklaidai pasakojo, kad nuo vaikystės „jautė mirtį netoliese“. Jos tvirtinimu, „pradėjus vystytis galioms, ji netyčia pražudė savo bendraamžį – o po to davė tylos įžadus dvejiems metams“.

Moters teigimu, jos pačios gyvybė kybojo ant plauko – kuomet pabandė atsisakyti „nežemiškos galios“ ir pasirinkti tylų šeimyninį gyvenimą. D. Voskobojeva dukart buvo ištekėjusi ir susilaukė dviejų vaikų. Abiejų gimdymų metu jos vos neištiko mirtis. Buvo kilusi grėsmė ir vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Darija Voskobojeva dalyvavo 17-o „Ekstrasensų mūšio“ sezono filmavimuose. Ji save pateikė kaip „kovinę raganą“. Šiame projekte ji pateko į finalą, kur užėmė ketvirtąją vietą.

Yra žinoma, kad ji gimė ir augo Sankt Peterburge, protėviai turi kirgizų kraujo. Darija teigė, kad vadovaujasi „rytų magijos praktika“, „sujungdama senovės ritualus ir šiuolaikines inovacijas“.

„Ekstrasensų mūšis“ – scenaristų kūrinys

Buvęs „Ekstrasensų mūšis“ redaktorius Olegas Loskutovas leidiniui „Komsomolskaja pravda“ papasakojo, kas vyksta populiaraus projekto užkulisiuose. Jo teigimu, į projektą kviečia žmones „iš televizoriaus“, tuos, kurie jau moka dirbti su mikrofonu, mimika ir balsu.

Maža to, D. Loskutovas pareiškė, kad „burtininkų“ biografijos yra rašomos ant tuščio lapo. „Aišku, ekstrasensams yra duodamos užuominos, kitaip šou niekas nežiūrėtų – niekas nieko negalėtų atspėti“, – cituojamas buvęs projekto vadovas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų