REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neymarui gresia net septynių rungtynių diskvalifikacija

Sekmadienį Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse Paryžiaus „Saint-Germain“ rungtynes baigė aštuoniese, o jų varžovai „Marseille“ – devyniese.

Sekmadienį Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse Paryžiaus „Saint-Germain“ rungtynes baigė aštuoniese, o jų varžovai „Marseille“ – devyniese.

REKLAMA

Negana to, dar visai neseniai Čempionų lygos finale žaidusi PSG 0:1 pralaimėjo „Marseille“ ir patyrė jau antrą pralaimėjimą iš eilės bei per du turus išlieka be taškų.

Ginčas tarp Dario Benedetto ir Leandro Paredeso greitai peraugo į masines muštynes, tarp kurių buvo ir Neymaras, pliaukštelėjęs Alvaro Gonzalezui. Tuo tarpu Layvinas Kurzawa ir Jordanas Amavi taip pat apsikeitė smūgiais. Kai tik aistros buvo nuramintos, teisėjas Jerome‘as Brisardas parodė raudonas korteles Neymarui, L.Kurzawai ir J.Amavi. Netrukus raudonas korteles pamatė ir L.Paredesas su D.Benedetto.

Neymaras po rungtynių apkaltino A.Gonzalezą rasizmu: „Gailiuosi tik vieno dalyko: kad netrenkiau jam į veidą. VAR lengvai pastebėjo mano agresiją. O dabar labai norėčiau pamatyti momentą, kai jis mane pavadina beždžione ir kalės vaiku.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vaizdo įraše nebuvo matyti, kada A.Gonzalezas galėjo ištarti Neymarui tokius žodžius.

„Jis man pasakė, kad tai buvo rasistinis įžeidimas. Aš aikštėje nieko panašaus negirdėjau“, - sakė PSG treneris Thomas Tuchelis.

REKLAMA

Rasistiniu išpuoliu negalėjo patikėti ir „Marseille“ strategas Andre Villasas-Boasas: „Futbole nėra vietos rasizmui, bet nemanau, kad šis atvejis susijęs su rasizmu. Reikės išanalizuoti situaciją.“

„RMC Sport“ skelbia, kad Neymaras gali būti nubaustas diskvalifikacija net iki 7 rungtynių. Tokios sankcijos numatytos už agresyvų elgesį. A.Gonzalezas gali būti priverstas praleisti net 10 rungtynių, jei pasitvirtins mesti kaltinimai rasizmu.

A.di Maria, kuris įtariamas apspjovęs A.Gonzalezą, gali būti suspenduotas iki 6 rungtynių, o L.Kurzawa už smūgį J.Amavi gali susilaukti 7 rungtynių diskvalifikacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų