REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę „Penktojo kėlinio“ laidoje buvo aptartos su Vilniaus „Ryto“ komanda susijusios temos, paliestas rasizmo skandalas Panevėžyje ir užsiminta apie Kauno „Žalgirio“ bei Valensijos „Valencia“ klubų mūšį penktadienį.

Šią savaitę „Penktojo kėlinio“ laidoje buvo aptartos su Vilniaus „Ryto“ komanda susijusios temos, paliestas rasizmo skandalas Panevėžyje ir užsiminta apie Kauno „Žalgirio“ bei Valensijos „Valencia“ klubų mūšį penktadienį.

REKLAMA

„Pamenu prieš 1,5 ar 2 mėnesius šioje laidoje kalbėjome ir visi sakėme, jog „Rytas“ nepateks į kitą etapą. Sunku buvo tuo metu galvoti, kad išjos ant balto žirgo vilniečiai, bet prieš „Tofaš“ jie sužaidė geras rungtynes. Manau, kad geriausias mačas šiame sezone. Kažkas sako, kad tritaškiai buvo anomalija, bet taip nėra – tai buvo kokybiški metimai, kuriuos lėmė sukurtos progos ir varžovų pasirinkta rizika“, – sakė TV3 sporto žinių vedėjas Vilius Stalgaitis. Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis kolegų pasiteiravo, ar šie nemano, kad „Rytui“ į naudą išėjo tai, jog vos 4 minutes žaidė Terrellas Holloway‘us.

„Kalbėjome, kad Girdžiūnas galbūt netraukia šio lygio, bet jis puikiai išnaudojo savo minutes. Galvoju, kad Girdžiūno geras žaidimas buvo labai svarbus. Antroje dvikovos dalyje jis pelnė 10 iš savo 13 taškų. Tai kažką pasako ir apie jo charakterį“, – pastebėjo V.Stalgaitis. „Ar pasigedote Bairstow?“, – kolegų paklausė Krepsinis.net žurnalistas Tautvydas Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek E.Pulkovskis, tiek V.Stalgaitis teigė, kad jie nepasigedo traumuoto australo. „Ryto“ vietoje pagalvočiau, kad galbūt prieš „Top 16“ etapą reikėtų atlikti kelias korekcijas sudėtyje“, – mano E.Pulkovskis.   T.Kubilius ir V.Stalgaitis pasisakė apie sėkmingą Deivido Sirvydžio pasirodymą. Jie mano, kad puolėjas nieko naujo neparodė – tiesiog pataikė tuos metimus, kurie iki tol jam nekrito.

REKLAMA

E.Pulkovskis ir V.Stalgaitis pritarė Dainiaus Adomaičio į LKL daržą mestam akmenėliui dėl tvarkaraščio sudarymo, kadangi „Rytas“ po derbio su Kauno „Žalgiriu“ turėjo žaisti prieš „Tofaš“ jau po dviejų dienų. Prieš sezoną galima numatyti, kad devintas turas Europos taurėje tikrai gali būti svarbus klubui. T.Kubilius mano, kad „Rytas“ kitame etape neturėtų būti nurašytas, kadangi turnyre nėra tokių komandų, kurios dominuoja turnyre ir jos yra visiškai neįveikiamos.

Paskutinėje laidos dalyje paliesta penktadienį laukianti „Žalgirio“ bei „Valencia“ dvikova Eurolygoje. Laidos dalyviai tikisi, kad kauniečiai pagaliau nutrauks pralaimėjimų seriją. Trumpai užsiminta ir apie tai, kur slypi „Žalgirio“ fenomenas, kadangi pralaiminti komanda vis tiek sugeba išparduoti visus bilietus. „Nemanau, kad „Žalgiris“ jau yra tik priklausomas nuo Jasikevičiaus. Galėtų treniruoti ir kitas strategas, bet arenoje bus daug žiūrovų. Galbūt nebūtų išparduotų bilietų, bet sirgalių būtų daug“, – mano T.Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad „Žalgiris“ tiesiog padarė geriausią produktą, koks yra Lietuvoje. Visi per daug atsilieka ir nėra iš ko rinktis. Akivaizdu, kad žmonės renkasi geriausią produktą. Tai jau tapo savotišku mados reikalu. Tai viskas krypsta NBA link“, – mano E.Pulkovskis.

„Esu buvęs „Lakers“ rungtynėse ir tikrai „Žalgiris“ eina to link. „Žalgiris“ yra lyderis Europoje ir eina link NBA“, – pritarė V.Stalgaitis.   Laidos pabaigoje taip pat paskelbta, kas laimėjo du VIP bilietus į šios savaitės Eurolygos mačą Kaune. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų