REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo davė išskirtinį interviu „Good Morning Britain“ vedėjui Piersui Morganui, kuriame kalbėjo apie savo karjerą, pasiekimus ir asmeninius dalykus.

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo davė išskirtinį interviu „Good Morning Britain“ vedėjui Piersui Morganui, kuriame kalbėjo apie savo karjerą, pasiekimus ir asmeninius dalykus.

REKLAMA

Visai neseniai rašėme, kad C.Ronaldo nesulaikė ašarų, kai P.Morganas parodė vaizdo įrašą, kuriame prieš „Euro 2004“ čempionatą Portugalijoje įamžintas jo velionis tėvas, išreiškiantis pasididžiavimą savo sūnaus laimėjimais. Iki šio pokalbio C.Ronaldo nebuvo matęs šito įrašo, todėl neišlaikė ir pravirko.

„Aš niekada nemačiau šio vaizdo įrašo. Tai neįtikėtina“, – su ašaromis akyse sakė C.Ronaldo.

Portugalas taip pat kalbėjo apie tai, kad buvo apkaltintas išprievartavimu. Vykstant kaltinimams, C.Ronaldo išjungdavo televizorių, kad to negirdėtų jo vaikai. Nors C.Ronaldo ir buvo panaikinti kaltinimai, tačiau futbolininkas tai išgyveno labai sunkiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš neketinu pasakyti vardų, nes nemanau, kad tai būtų teisinga, tačiau galiu pasakyti, kad tik keturiais žmonėmis aš galiu pasitikėti šimtu procentų. Turiu labai artimų draugų, šeimą, tačiau ne visais galiu pasitikėti taip, kaip tais keturiais žmonėmis. Tiesiog toks gyvenimas“, – sakė C.Ronaldo.

REKLAMA

C.Ronaldo taip pat atskleidė, kad 2003 metais, kai jam buvo vos 18-a, jis buvo arti persikėlimo į Londono „Arsenal“ ekipą.

„Tai tiesa. Buvau labai arti persikėlimo į „Arsenal“, galbūt tik vienas žingsnis nuo to. Tai yra fantastiškas klubas. Visgi perėjimas neįvyko, tačiau aš vertinu tai, ką jie padarė dėl manęs, ypatingai Arsene‘as Wengeras. Futbole tu niekada negali žinoti kur žaisi“, – kalbėjo C.Ronaldo.

C.Ronaldo taip pat buvo paprašytas išskirti geriausią savo karjeros įvartį. Kaip ir buvo galima nuspėti, tai buvo jo fantastiškas smūgis „dviratuku“ į dabartinės savo komandos Turino „Juventus“ vartus, kuriuos saugojo Gianluigi Buffonas.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo sąskaitoje turiu 700 įvairiausių įvarčių, tačiau toks yra tik vienas. Tada pagalvojau, kad pagaliau pelniau įvartį „dviratuku“, tai buvo nuostabus šuolis“, – kalbėjo C.Ronaldo. „Kai žmonės atsistoję pradėjo ploti, tai buvo kažkas. Mane tai labai nustebino, nes niekada dar to nėra buvę, todėl tai neįtikėtinas momentas“.

Ar tas įvartis buvo geresnis nei seksas? – klausė P.Morganas.

„Ne, tik ne su mano mergina Georgina“, – šypsodamasis atsakė C.Ronaldo.

34-erių metų C.Ronaldo taip pat prakalbo ir apie ilgus metus neišspręsta klausimą – kas geresnis: jis, ar Lionelis Messi?

Dviem metais jaunesnis L.Messi savo sąskaitoje taip pat kaip ir C.Ronaldo turi penkis „auksinius batelius“. Visgi C.Ronaldo tiki, kad jeigu jis tris metus iš eilės laimėtų šį apdovanojimą, klausimas būtų išspręstas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Klausimą išspręstų turėjimas daugiausiai „auksinio batelio“ apdovanojimų istorijoje. Man tai patiktų ir manau, kad aš to nusipelniau. L.Messi yra fantastiškas žmogus ir žaidėjas, tačiau manau, jeigu turėčiau šešis, septynis ar aštuonis – tai būtų daugiau nei turi jis“, – sakė C.Ronaldo. „Negaliu kontroliuoti to, ką žmonės mano ar sako apie žaidėjus. Asmeniškai aš manau, kad esu geriausias arba vienas iš geriausių futbolo istorijoje“.

C.Ronaldo pripažino, kad L.Messi jį stūmė būti geresniu futbolininku.

„Mes nesame geri draugai, tačiau dalinamės aikštele nuo 15 metų. Mūsų santykiai yra geri ir žinau, kad tiek aš jį, tiek jis mane verčia būti geresniu žaidėju“, – sakė C.Ronaldo.

REKLAMA

Portugalijos futbolo žvaigždė pripažino, kad jam priklauso 17 prabangių automobilių (įskaitant du „Bugatti“, du „Ferrari“, du „McLarens“ir jo mylimiausius du „Rolls-Royce“ automobilius) ir didžiulę sąskaitą banke, tačiau papasakojo ir istoriją, kai būdamas 11 metų su draugais prašė nemokamų mėsainių iš „McDonalds“.

„Mes buvome alkani. Šalia stadiono buvo „McDonalds“, mes pasibeldėme ir paklausėme, ar jie neturi kokių nors mėsainių“, – pasakojo C.Ronaldo. „Ten visada būdavo Edna ir dar dvi merginos. Niekada daugiau jų neradau. Klausinėjau žmonių Portugalijoje, tačiau jie uždarė tą „McDonald“. Jeigu šis interviu padės surasti jas, būčiau labai laimingas. Norėčiau jas pakviesti į Turiną ar Lisaboną bei papietauti kartu, nes noriu atsilyginti joms“, – sakė C.Ronaldo.

REKLAMA

Futbolininkas apgailestavo, kad dėl populiarumo jis su savo vaikais turi atsisakyti tokių paprastų dalykų kaip pasivaikščiojimo parke.

„Nesu buvęs parke su savo vaikais. Jeigu aš eičiau, žmonės pamatytų ir mano draugė ir vaikai susinervintų, aš – taip pat. Kai esi viešumoje, negali būti savimi. Tai nuobodu“, – sakė C.Ronaldo. „Pradžioje viskas fantastiška: esu garsus, pirmieji puslapiai žurnaluose. Tačiau po viso šito, aš noriu šiek tiek privatumo. Pastaruosius dešimt metų privatumas yra dingęs, tačiau jau per vėlu kažką pakeisti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų