REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Viktorija Jukonytė (nuotr. Gediminas Žilinskas)

172 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle. Tokiu įspūdingu internetinių gerbėjų skaičiumi gali pasigirti lietuvaitė Viktorija Jukonytė. Iš Biržų kilusi mergina kol kas dar moksleivė, tačiau populiarumo ir darbo su garsiausias šalies fotografais jai netrūksta.

29

172 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle. Tokiu įspūdingu internetinių gerbėjų skaičiumi gali pasigirti lietuvaitė Viktorija Jukonytė. Iš Biržų kilusi mergina kol kas dar moksleivė, tačiau populiarumo ir darbo su garsiausias šalies fotografais jai netrūksta.

REKLAMA

16-metė Viktorija socialiniuose tinkluose labiausiai išgarsėjo dėl savo nestandartinio ilgio plaukų – šiandien jie siekia net 120 centimetrų. „Kol kas plaukų kirpti neplanuoju, o jų galiukus patrumpinu vieną ar du kartus į porą mėnesių“, - tv3.lt pasakojo ji.

Tiesa, netrukus merginos populiarumas augo ne tik dėl šio išskirtinio išvaizdos bruožo. Laikui bėgant, Viktorijos „Instagram“ profilyje buvo galima vis dažniau išvysti akimirkų iš sporto salės. Čia ji praleidžia vis daugiau laiko.

- Viktorija, papasakok, kiek laiko sportuoji? Kurią kūno vietą dailinti mėgsti labiausiai?

- Į sporto salę stengiuosi eiti kuo dažniau. Biržuose einu sportuoti į Savicko sporto klubą. Jei turiu pakankamai motyvacijos, einu ten, kad ir kasdien. Dažniausiai sportuoju apie dvi valandas. Kaip ir visoms merginoms man aktualu dailus pilvas bei sėdmenys. Jiems skiriu daugiausiai dėmesio. Taip pat nepamirštu kojų, nugaros ir rankų.

REKLAMA
REKLAMA

- Nuo kelerių metų pradėjai aktyviau sportuoti?

- Sportuoju nuo vaikystės. Kadangi mano tėtis yra dziudo treneris, lankiau dziudo. Dar lankiau šokius. Prieš metus pradėjau eiti į sporto salę, prieš tai sportavau namuose. Manau, įtempčiausi buvo šie metai, nes kūnas pastebimai pasikeitė.

REKLAMA

- Ar sporto salėje pastebi merginų daromas klaidas? Galbūt kai kurie prisiminimai ir pačiai nuoširdžiai kelia šypseną?

- Manau, iš klaidų mokomės. Prisiminus praeitį man pačiai juokinga. Bet tai gerai, nes tai reiškia tik vieną – kad tobulėju. Visi mes darome klaidų, esu dėkinga, kai kas nors įspėja, kad darau kažką ne taip.

- Kada labiau susirūpinai savo mityba? Kokia ji šiandien? Kaip atrodo tavo dienos racionas?

- Pasiryžusi tobulinti savo kūno linijas, žinojau, kad jei noriu, kad kai kur užaugtų raumenukų, turėsiu valgyti produktų, turinčių daugiau baltymų ir apriboti angliavandenius. Pagrindinis mano maistas: vištienos krūtinėlė, žuvis, kiaušiniai, varškė, natūralus jogurtas, daržovės, avižos, grikiai, riešutai. Mokykloje vietoj bandelių suvalgau proteino batonėlį ar išgeriu susiplaktą kokteilį. Vieną kartą per savaitę valgau ką noriu – darau vadinamąjį „cheat day“.

REKLAMA
REKLAMA

- Kiek tau svarbi tavo išvaizda? Kaip ją vertini pati?

- Man svarbu tobulėti visapusiškai, nesusikoncentruoju vien ties savo išvaizda. Sportuodama pailsiu psichologiškai, atsipalaiduoju, sportas didina ištvermę. Aš visuomet randu savyje trūkumų, bet niekas nesame tobuli. Manau, reikia mylėti save tokius, kokie esame, stengtis tobulėti, bet neapsimetinėti ir nebandyti kopijuoti kitų. Visa tai mums turi teikti laimės.

- Kokių reakcijų sulauki iš sekėjų, kurių turi net 172 tūkst.? Ar dažnai gauni piktų, neigiamų žinučių – kokios jos? Ar pavyksta nuo jų atitrūkti ir neperimti negatyvios emocijos?

- Negatyvo nesulaukiu labai daug. Jei ir gaunu kokį neigiamą komentarą, jį užgožia kiti, gražūs bei motyvuojantis toliau judėti pirmyn. Esu labai dėkinga žmonėms, kurie mane palaiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Paskutinė tavo fotosesija pas Gediminą Žilinską buvo gana drąsi. Kaip gimė fotosesijos idėja? Kokių reakcijų susilaukei?

- Gediminas Žilinskas – puikus fotografas. Jo darbai mane žavi, todėl, kai man pasiūlė fotosesiją, sutikau. Žinoma, nepamiršome mano amžiaus. Savo asmeninėje anketoje sulaukiau dviejų neigiamų komentarų, o kiti, 147 komentarai, buvo teigiami. Mėgstu dirbti su fotografais ir iš kiekvienos fotosesijos pasisemiu naujos patirties.

- Gal išduosi, kaip įprastai atrodo tavo dienotvarkė?

- Įprastai, iki trečios valandos būnu mokykloje, grįžusi pavalgau ir lekiu į sporto salę. Vėliau atlieku namų darbus, jei lieka laiko, įkeliu kokią nuotrauką į „Instagram“. Per atostogas ir savaitgaliais dažniausiai laiką leidžiu Vilniuje, ten dalyvauju fotosesijose, taip pat sportuoju, su draugais ar broliais nueinu į kino teatrą, skaitau knygas.

- Šiandien dirbi modeliu, esi aktyvi socialinių tinklų naudotoja. Kokių planų turi ateityje?

- Dar nesu tikra, kuo noriu tapti. Kol kas stengiuosi judėti pirmyn, visapusiškai tobulėti ir stebėti, kokie nauji keliai atsiveria. Manau, kad laikas parodys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų