REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Natalija Bunkė vasarą pradėjo su trenksmu – ji ne tik ryžosi išvaizdos pokyčiams, bet ir paskutinę karantino dieną pristatė naują kūrinį, „Lašas po lašo“. O apsilankiusi naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje Natalija atsakė ir į daugeliui rūpimus klausimus – tiek apie sužadėtinį, tiek ir apie išvaizdos pokyčius.

Dainininkė Natalija Bunkė vasarą pradėjo su trenksmu – ji ne tik ryžosi išvaizdos pokyčiams, bet ir paskutinę karantino dieną pristatė naują kūrinį, „Lašas po lašo“. O apsilankiusi naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje Natalija atsakė ir į daugeliui rūpimus klausimus – tiek apie sužadėtinį, tiek ir apie išvaizdos pokyčius.

REKLAMA

Taip pat žinoma moteris padėjo paskutinį tašką kalbėdama apie tai, kas nuolat traukia smalsuolių dėmesį – kaip ji sugeba šitaip puikiai sutarti su savo buvusiais vyrais?

N. Bunkė pasakojo, kad gerbėjams rodo tikrai nemažą savo gyvenimo dalį. Kiekvieną dieną čia matomas ir dainininkės sužadėtinis Edgaras Eidėjus, su kuriuo Natalija kartu ne tik gyvena, bet jau kurį laiką kartu ir dirba. 

„Edgaras viską padeda. Ir organizacinius dalykus, ir kitus. Edgaras padaro labai daug nematomų dalykų – tų, kurių aš jau nebespėju dėl darbų apimties. Edgaras – visada šalia“, – mylimajam gražių žodžių negailėjo Natalija, kuri pridėjo ir tai, kad nors naujajame jos vaizdo klipe sužadėtinis nematomas, viso filmavimo metu buvo aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

N. Bunkė pasakojo, kad jiedu kartu visur būti jau yra įpratę, tad per karantiną taip pat didesnių pokyčių nepajautė. „Man tai turbūt įprasta, bet pastaruoju metu sulaukiau tokių klausimų, jog didžioji dalis porų per karantiną sau labai nusibodo, vienas nuo kito pavargo. O pas mus niekas per daug nepasikeitė – kaip prieš tai gyvenome ir dirbome kartu, taip ir dabar, 24 valandos yra  [praleistos] kartu. Labai gerai, kai su žmogumi gali dalintis viskuo, ir jis tau nenusibosta“, – šypsojosi dainininkė.

REKLAMA

Tiesa, Edgaras su Natalija dirbti ėmė visiškai atsitiktinai – dar dirbdamas policijoje atostogavo, o atostogų metu nusprendė mylimajai palaikyti kompaniją važiuojant į koncertus. 

„Taip atsitiko, kad mums kartu buvo labai faina ir vis dėlto abu atsargiai pakalbėję nusprendėme, kad gal geriau jis jungtųsi prie mano komandos, nes tikrai labai daug dalykų gali padaryti. O ir pinigai vis į šeimą, ne iš jos (juokiasi). Aišku, kaip vyrui, manau, kad tai jam nebuvo lengvas sprendimas, nes, vis dėlto, jis atsisakė savo karjeros, savo darbo, kurio ilgai siekė. Bet, aišku, dabar visur esame kartu“, – prisiminė Natalija.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš išleisdama savo naujausią dainą, N. Bunkė socialinėje erdvėje vis pasidalindavo kadrais iš filmavimų, neretai – ir čia suvaidinusio Nerijaus Vyšniausko nuotraukomis. Savo vaizdo įrašo partneriui moteris negailėdavo pagyrų, tačiau paklausta, ar tai nesukėlė E. Eidėjaus pavydo, Natalija šypsojosi: „Pavydėti nėra pagrindo. Nerijus atliko vaidmenį labai profesionaliai, nors nėra profesionalus aktorius, bet jam pavyko ir jis su tuo susitvarkė nerealiai – ko prašė, tą jis padarė.“

Ne vienam smalsuoliui rūpi ir tai, kaip Natalija sugeba palaikyti puikius santykius tiek su pirmuoju vyru Deivydu Zvonkumi, tiek ir su antruoju, Danieliumi Bunkumi. Su pastaruoju socialiniuose tinkluose jiedu dabar matomi dažniau, o taip pat augina sūnų Kristupą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Daug kas klausia, kaip taip yra. Bet, matot, man nenormalūs žmonės yra tie, kurie negali normaliai sutarti, kurie pykstasi, kurie ėdasi – tai čia man yra nenormalu. Tai juk yra mano vaiko tėvas. Kai man sako, kad pas mus kažkas nenormaliai, tai ne pas mus yra nenormaliai, o pas jus, kad nesugebate sutarti. Kad mums taip pavyksta, aš labai džiaugiuosi, o mano vaikas yra labai patenkintas ir laimingas. O va tai yra svarbiausia“, – sakė N. Bunkė, kuri pridėjo, kad tai šioje temoje yra taškas.

Tiesa, tikriausiai tik nedaugelis susimąsto, kad būnant Natalija Bunke, net ir romantiška vakarienė neretai tampa iššūkiu – neseniai kartu su mylimuoju išėjusi pavakarieniauti moteris buvo įamžina žinomo fotografo Vinco Alesiaus vienoje judriausių Vilniaus gatvių.

REKLAMA

„Mes ėjome į tam tikrą kavinę, aš užsimaniau tuno kepsnio. Atsisėdome viduje, o mums pasiūlė persėsti į terasą. Aišku, mes nepažiūrėjome, kokioje vietoje tai buvo – ant parodomosios (juokiasi). Taip jau nutiko, ką dabar padarysi. Bet tikrai nėra taip, kad aš plėščiausi ir norėčiau būti dėmesio centre. Aš stengiuosi visąlaik kažkiek tą atstumą palaikyti, bet ne visada pavyksta“, – sakė ji pridėdama, jog vilniečiai – išties labai santūrus, todėl jos ir Edgaro laiką kartu gerbė.

Neseniai Natalijai ryžosi ir keliems išvaizdos patobulinimams, o svarbiausias iš jų – krūtinės mažinimas. Rezultatu, kaip teigė dainininkė, ji yra labai patenkinta: „Jaučiuosi smulkesnė. Krūtinę turėjau nemažą – prieš 8 metus tai buvo labai madinga, tos didelės krūtinės labai norėjosi. O dabar nuo to pavargsti. Užsidedi rūbą, jautiesi stambi, todėl savo sprendimu dabar džiaugiuosi. Be to, aišku, man to reikėjo dėl komplikacijų.

REKLAMA

Ir nors vyrai neretai palaiko moterų natūralumą ir yra prieš bet kokias procedūras, injekcijas ar operacijas, N. Bunkė džiaugėsi, jog Edgaras pernelyg į tai nesikiša: „Vyrams svarbiausia, kad tu būtum laiminga. Aišku, kai pervertini savo galimybes, gal tada yra blogiausias dalykas. Jis per daug nesikišo. Dar praėjo tik mėnuo, o kad viskas sustotų į savo vėžias, turi praeiti dar daugiau laiko. Bet koncertams būsiu pasiruošusi (juokiasi)“

Šių metų pradžioje N. Bunkė ir E. Eidėjus Dubajuje susižadėjo, todėl daugelis su nekantrumu laukė poros vestuvių. Tiesa, anot dainininkės, net jei ir ne karantinas, jų vestuvės šiemet įvykusios vis tiek nebūtų. 

„Šiais metais mes jų net neplanavome. O kitais metais reikės pagalvoti. Dabar išsileidome kiemo tvarkymui, tad reiks pataupyti“, – šyptelėjo žinoma moteris.

Visą pokalbį su N. Bunke pamatysite peržiūrėję vaizdo konferenciją straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų